27 Φεβ 2018

Συνάντηση Σεντελέ - Τόσκα για την ίδρυση Πυροσβεστικού Κλιμακίου στα Πράμαντα

Παρών στη συνάντηση και ο Δήμος Αναγνωστάκης

   Συνάντηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Δημάρχου Βορείων Τζουμέρκων Γιάννη Σεντελέ και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα. Θέμα της συνάντησης η ίδρυση στην έδρα του Δήμου Πυροσβεστικού Κλιμακίου, και, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφεται από τον Δήμαρχο Βορείων Τζουμέρκων:
   «Η συνάντηση, παρουσία του Υπαρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Δημοσθένη Αναγνωστάκη, έγινε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα. Ανέλυσα την αναγκαιότητα να θωρακιστεί ο Δήμος μας σε θέματα πυροπροστασίας, με την ίδρυση του κλιμακίου, τονίζοντας ότι θα σταθούμε αρωγοί σε θέματα των απαραίτητων εγκαταστάσεων και των δαπανών λειτουργίας.
   Στη συνέχεια, είχα συνάντηση και με τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Σωτήριο Τερζούδη. Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, οι υπηρεσίες της Πυροσβεστικής, σε συνεργασία με το Δήμο, θα εξετάσουν λεπτομερώς όλες τις σχετικές παραμέτρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.