27 Φεβ 2018

Γιατί δεν μας κακομαθαίνετε, κύριε πρέσβη;

- Σκάνδαλο Novartis δεν υπάρχει και η Ελλάδα δεν έχει... Πελοπόννησο!
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...

   Σκάνδαλο Novartis δεν υπάρχει, αυτό είναι ξεκάθαρο για τα κανάλια. Υπάρχει μόνο σκευωρία και ο Αμερικανός πρέσβης ποτίζει πίκρα τους παρουσιαστές, που δεν βγαίνει σε ένα δελτίο να κάνει μια δήλωση να ησυχάσουν...
   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων βρέθηκαν, επίσης, η παραίτηση Αντωνοπούλου και Παπαδημητρίου, η επιδότηση ενοικίου υπουργών, η πρόταση της ΝΔ για προανακριτική για Ξανθό, Πολάκη και Κουρουμπλή, οι δηλώσεις Ζάεφ, η προσχώρηση της Κ. Μάρκου στη ΝΔ, ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο...
   Όσο για το 10ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου, φαίνεται ότι για τα κανάλια η Ελλάδα δεν έχει... Πελοπόννησο!
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

«Η Ν.Δ. είναι πλέον πασιφανές ότι βρίσκεται σε πλήρη σύγχυση και πανικό»

«Με την πρότασή της για σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης για τους κ. Ξανθό, Πολάκη και Κουρουμπλή η Ν.Δ. μετέτρεψε την υπερασπιστική γραμμή των αντιπερισπασμών σε κωμωδία» σχολιάζει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου Πρωθυπουργού. (αναλυτικά)

«Η ΝΔ επιχειρεί να δημιουργήσει εντυπώσεις, αλλά δεν θα τα καταφέρει»

Για προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων κατηγόρησε τη ΝΔ, ο υπουργός Επικρατείας, κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σχετικά με δηλώσεις του Αμερικάνου πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ, για τη Novartis, κατά τη συνάντησή του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Τζανακόπουλος, μιλώντας στον τ/σ Alpha, υπογράμμισε πως η έρευνα των αμερικανικών Αρχών ξεκίνησε στο πλαίσιο ελέγχου των πολυεθνικών εταιρειών και τη συμμετοχή αυτών στο αμερικανικό χρηματιστήριο. Όπως είπε, το FBI ελέγχει το κατά ποσό πολυεθνικές εταιρείες αναπτύσσουν πολιτικές διαφθοράς, «δεν ελέγχουν πολιτικά πρόσωπα». Υπογράμμισε, δε, πως δεν μπορεί μια ξένη κυβέρνηση να στοχεύει σε πολίτες και υπενθύμισε ότι με την ίδια διαδικασία οι αμερικανικές Αρχές ξεκίνησαν την έρευνα για τη Siemens και κατόπιν προέκυψε εμπλοκή πολιτικών προσώπων και στελεχών της εταιρείας. (αναλυτικά)

«Ο Κ. Μητσοτάκης δέσμιος της ακροδεξιάς γραμμής»

«Δυο μέρες έχουν περάσει από την επίθεση φασιστών στον κοινωνικό χώρο «Φαβέλα» στον Πειραιά, κατά την οποία τραυματίστηκαν πέντε άτομα, και η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη δεν έχει βρει ούτε μια λέξη αποδοκιμασίας ή καταδίκης μιας πρόδηλα εγκληματικής ενέργειας», επισημαίνει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. (αναλυτικά)

«Τα έξοδα διαμονής για τους βουλευτές της επαρχίας καταβάλλονται μόνο μετά την προσκόμιση αποδείξεων»

Τι διευκρινίζει το Γραφείο Τύπου της Βουλής. (αναλυτικά)

Παρήγγειλαν εμβόλια για… δυόμισι Ελλάδες

Ο κατασκευασμένος πανικός για τον Η1Ν1, ο ρόλος του ΚΕΕΛΠΝΟ και τα 24 εκατομμύρια δόσεις αντιγριπικών. (αναλυτικά)

«Αυτή είναι η αλήθεια για τις "προσλήψεις"»

Την έκπληξη της για τη χθεσινή ερώτηση – καταγγελία του αντιπροέδρου της ΝΔ Κ. Χατζηδάκη για τις προσλήψεις στην ΕΕΣΣΤΥ διατυπώνει η ηγεσία του υπουργείου Υποδομών. (αναλυτικά)

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αποχώρησαν οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής - Οι δηλώσεις τους για την επίθεση στη «Φαβέλα»

Οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής για την οικογένεια Φύσσα και το ΠΑΜΕ, κατέθεσαν σήμερα, κατά την 229η δικάσιμο, δηλώσεις με αφορμή τη δολοφονική επίθεση στον ΕΚΧ Φαβέλα και τον σοβαρό τραυματισμό της συναδέλφου τους, Ελευθερίας Τομπατζόγλου. Το δικαστήριο αρνήθηκε να τις καταχωρίσει στα πρακτικά με αποτέλεσμα να αποχωρήσει σύσσωμη η πολιτική αγωγή. Πρόκληση Μιχαλόλια: «Ήταν ατύχημα» ο τραυματισμός! (αναλυτικά)

Τέλος στα «καπέλα» στον Τύπο

Ν. Παππάς: «Η καθιέρωση του barcode θα διασφαλίσει τη διαφάνεια, θα καταστήσει πιο δίκαιη τη διανομή της δημόσιας διαφημιστικής δαπάνης, θα οδηγήσει στην πάταξη πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού». (αναλυτικά)

Αύξηση του δείκτη οικονομικού κλίματος στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο - Μείωση στην Ευρωζώνη

Αύξηση του δείκτη οικονομικού κλίματος σημειώθηκε στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο, αντίθετα με την Ευρωζώνη και την ΕΕ, όπου σημειώθηκε μείωσή του, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε επιχειρήσεις και καταναλωτές. (αναλυτικά)

Ενθαρρυντικά σημάδια για την πορεία των εξαγωγών το 2018

Στροφή των εξαγωγέων σε νέες αγορές εκτός ΕΕ. (αναλυτικά)

Προχωρά η μελέτη για την ανάδειξη και αξιοποίηση του Σκοπευτηρίου Καισαριανής

Η εκπόνηση μελέτης για την ανάδειξη και αξιοποίηση ενός εμβληματικού χώρου ιστορικής μνήμης, του Πάρκου Σκοπευτηρίου στον Δήμο Καισαριανής, σε χώρο πολιτισμού, αθλητισμού και αναψυχής, προχωρά με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής. (αναλυτικά)

Για τα κανάλια η Ελλάδα δεν έχει Πελοπόννησο!

10ο περιφερειακό συνέδριο: Οι παραγωγικές δυνατότητες της Πελοποννήσου στο επίκεντρο

Το συνέδριο εντάσσεται στον κύκλο των περιφερειακών συνεδρίων, ώστε να υπάρξει ένας αποκεντρωμένος διάλογος με κοινωνικούς και παραγωγικούς φορείς, στο πλαίσιο της διαμόρφωσης της «Εθνικής Αναπτυξιακής Στρατηγικής». (αναλυτικά)
ΟΜΙΛΙΕΣ: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.