20 Δεκ 2017

Νέος Πρόεδρος στο Επιμελητήριο Άρτας ο Γιάννης Γκολομάζος, με τη στήριξη Δημήτρη Χουλιάρα

- Η κοινή ανακοίνωση των δύο παρατάξεων
- "Ξεκινάμε δουλειά"


 
   Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017, στο Επιμελητήριο Άρτας η διαδικασία εκλογής του νέου Προέδρου, από τα 21 μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, που προέκυψε από τις εκλογές στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2017.
   Νέος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας εκλέχθηκε ο Γιάννης Γκολομάζος, επικεφαλής της παράταξης «ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ», με 12 ψήφους έναντι 9 του Χρήστου Κολιού, επικεφαλής της παράταξης "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ".
   Η παράταξη του Δημήτρη Χουλιάρα, "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ", στήριξε στην ψηφοφορία τον Γιάννη Γκολομάζο, με τις 5 ψήφους της και έτσι εκλέχτηκε Πρόεδρος με 12 ψήφους.
   «Ξεκινάμε δουλειά» ήταν η πρώτη φράση του νέου Προέδρου προς το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αμέσως μετά την ψηφοφορία.
   Σε δήλωσή του, την Πέμπτη το πρωί, ο Γιάννης Γκολομάζος, τόνισε:
   «Θα δουλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις. Στόχος μας είναι να καταστήσουμε το Επιμελητήριο έναν θεσμό που θα έχει ουσιαστικό ρόλο και λόγο στην χάραξη στρατηγικής ανάπτυξης για την Περιφερειακής Ενότητας Άρτας.
   Θέλουμε ένα Επιμελητήριο ανοιχτό σε όλους, που θα δίνει λύσεις σε προβλήματα, θα προσφέρει σε ιδέες και προτάσεις και, φυσικά, θα στηρίζει με κάθε τρόπο τους επιχειρηματίες της Π.Ε. Άρτας, χωρίς αποκλεισμούς.
   Στις προτεραιότητές μας είναι η παροχή ενημέρωσης για Ευρωπαϊκά προγράμματα και χρηματοδοτικά εργαλεία, η κατάρτιση αυτοαπασχολούμενων και εργαζομένων, η προβολή και προώθηση προϊόντων και επιχειρήσεων, μέσω συμμετοχής μας σε εκθέσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, η ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Άρτας, η παροχή συμβουλών και τεχνογνωσίας στις επιχειρήσεις- μέλη μας κ.ά».  
   Σε κοινή ανακοίνωση των 2 παρατάξεων, που υπογράφουν ο Γιάννης Γκολομάζος και ο Δημήτρης Χουλιάρας, αναφέρεται:
    «H ευημερία των επαγγελματιών του νομού μας και κατ’ επέκταση όλης της τοπικής κοινωνίας, υπήρξε η βάση της προγραμματικής μας σύγκλισης, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 4ης Δεκεμβρίου 2017, στο Επιμελητήριο Άρτας.
   Στο πλαίσιο αυτό, οι παρατάξεις «Επιχειρούμε Μαζί» και «Επιμελητηριακή αλλαγή» αποφασίσαμε τη συμπόρευσή μας στο διοικητικό σχήμα, με διακριτούς κι αυτόνομους ρόλους.
   Η παραπάνω απόφαση έχει ως αφετηρία την κοινή μας αντίληψη ότι η αναγκαιότητα της συγκυρίας απαιτεί συνθέσεις, διαφάνεια, διαρκή προσπάθεια, αγώνα και πρωτοβουλίες σε πολλές κατευθύνσεις με μοναδικό στόχο ένα ισχυρό Επιμελητήριο.
   Ένα Επιμελητήριο εξωστρεφές, ανοιχτό στους τοπικούς επαγγελματίες, έτοιμο και ενήμερο να τους παράσχει πληροφόρηση, στήριξη και τεχνογνωσία. Με το βλέμμα στραμμένο στις ανάγκες τους, όπως και στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, αλλά και με διάθεση προσφοράς και παρεμβατικότητας για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας.
   Ένα Επιμελητήριο που θα αποκαταστήσει το κύρος και το ρόλο του, εμπεδώνοντας στα μέλη του και στους συμπολίτες μας πως λειτουργεί μακριά από στεγανά και κλειστές ομάδες, πως στέκεται αξιόπιστα και αποτελεσματικά κοντά στα τρέχοντα προβλήματα του συνόλου των επιχειρηματιών της Άρτας.
   Στην κατεύθυνση αυτή, αποφασίσαμε να παραμείνουμε σε στενή συνεργασία και σε συνεχή εγρήγορση, προκειμένου να αξιοποιήσουμε κάθε δυνατή ευκαιρία με αποκλειστικό γνώμονα το καλό των επαγγελματιών και της περιοχής μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.