20 Δεκ 2017

Διεθνής διάκριση για την Λέσχη Μοντελιστών Άρτας στο Βελιγράδι

Χρυσό μετάλλιο για τον Γιώργο Μάτο, σε μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση που φιλοξένησε μοντελιστές και συλλόγους από 15 χώρες


   Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η χρονιά για την Λέσχη Μοντελιστών Άρτας.
   Η νεοσύστατη λέσχη της πόλης μας, η οποία μετράει μόλις τρεις μήνες ύπαρξης, μετά την πολύ καλή της παρουσία στον διαγωνισμό της Θεσσαλονίκης, πριν τρεις εβδομάδες και τις υψηλές διακρίσεις που απέσπασε, έκλεισε το 2017 με το χρυσό μετάλλιο που απέσπασε ο Γιώργος Μάτος στο 10o New Years Cup, στην κατηγορία S.15 Historical Figures-All Scales, που διεξήχθη στο Μουσείο Αεροναυπηγικής, στο αεροδρόμιο Νίκολα Τέσλα στο Βελιγράδι το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου.
   Μια υψηλού επιπέδου διοργάνωση που φιλοξένησε μοντελιστές και συλλόγους από 15 χώρες.
   Ενδεικτικά, εκτός της Ελλάδας που εκπροσωπήθηκε με την Λέσχη Μοντελιστών Άρτας, και τους συλλόγους Ένωση Μοντελιστών Ιωαννίνων και Σύλλογος Μοντελιστών Βορείου Ελλάδος “Πήγασος”, από τη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι απέσπασαν επίσης σημαντικές διακρίσεις.
   Συμμετείχαν σύλλογοι από την διοργανώτρια Σερβία και τις Κροατία, Ιταλία, Τσεχία, Μολδαβία, Ουγγαρία, Σλοβενία, Σλοβακία, Ρωσία, Πολωνία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Βοσνία, Σκόπια.
   Το 2017 φεύγει με τον ιδανικό τρόπο και το 2018 θα βρεί την Λέσχη Μοντελιστών Άρτας με υψηλότερους στόχους, πρώτα για την σωστή και “υγιή” λειτουργία της και μετά για την ακόμη καλύτερη παρουσία της στο διαγωνιστικό κομμάτι.
πηγή: Μαχητής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.