21 Δεκ 2017

Σύμφωνα με τα κανάλια, αντί για τον Άγιο Βασίλη, έρχεται ο... Γκοτζίλα!

- Άφθονη δόση καταστροφολογίας στα δελτία
- Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά...


   Άφθονη δόση καταστροφολογίας στα δελτία. Κατά τα άλλα, στο επίκεντρο βρέθηκαν οι πλειστηριασμοί και η τροπολογία «για την ακώλυτη διενέργεια των πλειστηριασμών», ο Ρουβίκωνας στη ΔΟΥ Αγρινίου, η επίθεση αγνώστων στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης και άλλες ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο
   Ας δούμε τις ειδήσεις που τα κανάλια διαστρέβλωσαν, δεν... είδαν ή πέρασαν στα ψιλά:

Οι 4 παρεμβάσεις της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της ενεργειακής φτώχειας

«Πλέγμα παρεμβάσεων υποστήριξης των ασθενέστερων συμπολιτών μας και αντιμετώπισης δυσλειτουργιών που έχουν εντοπιστεί και επιβαρύνουν παράλογα την πλειοψηφία των νοικοκυριών». (αναλυτικά)

Νέα έξοδο στις αγορές σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών

Ήδη τα πρώτα επιτυχημένα τέστ εξόδου της χώρας στις αγορές, με την έκδοση ομολόγων το περασμένο καλοκαίρι και το swap καθώς και οι προβλέψεις για την πορεία των βασικών μεγεθών μεγεθών της ελληνικής οικονομίας το 2018 δημιουργούν το πλαίσιο για την επίτευξη του στόχου αυτού. (αναλυτικά)

Πρόγραμμα επιχορήγησης 4,7 εκατ. ευρώ για την πρόσβαση ευάλωτων νοικοκυριών στο φυσικό αέριο

Πρόγραμμα ενίσχυσης νοικοκυριών με χαμηλό εισόδημα για εγκατάσταση θέρμανσης φυσικού αερίου, που θα καλύψει το σύνολο του κόστους της δαπάνης, προκηρύσσεται με απόφαση του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργου Σταθάκη, η οποία αναμένεται να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης. (αναλυτικά)

Καμία ψυχρολουσία με τα εκκαθαριστικά των συνταξιούχων

Νέα fake news - Προσαύξηση στις συντάξεις των χαμηλοσυνταξιούχων ως 600 ευρώ, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η μείωση του ΕΚΑΣ φέτος και η απώλειά του στη συνέχεια, προανήγγειλε ο υφυπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης. (αναλυτικά)

Απόλυτα δικαιωμένος ο Χρ. Σπίρτζης

Η εφαρμογή μίσθωσης οχημάτων με οδηγό Uber παρέχει υπηρεσίες μεταφορών και μπορεί να υπαχθεί σε ένα ρυθμιστικό πλαίσιο όπως τα συμβατικά ταξί, όπως έκρινε σήμερα το ανώτατο δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε μια απόφαση «χαστούκι» για την εταιρεία  που θα καθορίσει τους κανόνες τους οποίους η Uber και οι ομοειδείς της εταιρίες θα πρέπει να σέβονται την Ευρώπη. (αναλυτικά)

Τριμερής αύριο στο υπ. Εργασίας μετά τη μεθόδευση της τράπεζας Πειραιώς

Δυναμική απάντηση δίνουν οι εργαζόμενοι στην εμμονή της Τράπεζας Πειραιώς στην υλοποίηση της απόφασής της για παράδοση της καθαριότητας και της φύλαξης σε εργολαβική εταιρεία, προειδοποιώντας με κλιμάκωση του αγώνα τους αν δεν καρποφορήσει η αυριανή (Πέμπτη 21/12) τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας. (αναλυτικά)

«Πράσινες» επενδύσεις σε ελληνικά νησιά στηρίζει η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων

Στη μεγαλύτερη χρηματοδότηση που έχει υπάρξει έως σήμερα στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στην Ελλάδα προχώρησε η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων, συνάπτοντας σύμβαση χρηματοδότησης δανείου ύψους 85 εκατ. ευρώ με τη ΔΕΗ Ανανεώσιμες. (αναλυτικά)

Έκτακτο ειδικό κοινωνικό μέρισμα σε νησιώτες, ως αντιστάθμισμα της αναπροσαρμογής του ΦΠΑ

Έκτακτο ειδικό κοινωνικό μέρισμα από 500 ευρώ έως και 2.100 ευρώ, ανάλογα με την οικογενειακή τους κατάσταση, θα λάβουν οι κάτοικοι των νησιών ως αντιστάσθμισμα της αναπροσαρμογής του ΦΠΑ μετά την κατάργηση του ειδικού καθεστώτος μειωμένων συντελεστών από το 2018. (αναλυτικά)

«Ελπίδα για αρχή του τέλους στο δράμα του χρέους»: Τι γράφει ο γερμανόφωνος Τύπος για την Ελλάδα

Η Ηandelsblatt εκτιμά ότι το 2018 θα είναι για την Ελλάδα μια χρονιά που θα κρίνει το μέλλον της. (αναλυτικά)

Aυξήθηκε κατά 11,1% ο δείκτης του κύκλου εργασιών στη βιομηχανία

Σημαντική αύξηση 11,1% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Οκτώβριο εφέτος σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Οκτωβρίου 2016, έναντι μείωσης 2,6% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2016 με το 2015. (αναλυτικά)

Νέα ακτοπλοϊκή γραμμή θα ενώνει τα λιμάνια του Ιονίου

Προχωράει ο διαγωνισμός για τη νέα ακτοπλοϊκή γραμμή που θα ενώνει τα νησιά του Ιονίου, μεταξύ τους. (αναλυτικά)

Σχέδιο δράσης για την κοινωνική ένταξη των Ρομά

Μέτρα και παρεμβάσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των Ρομά και την προώθηση της κοινωνικής τους ένταξης, συζητήθηκαν εκτενώς σε σημερινή σύσκεψη στην αρμόδια Ειδική Γραμματεία. (αναλυτικά)

Άρχισε η λειτουργία του νέου νηπιαγωγείου για τα προσφυγόπουλα στο Κέντρο Φιλοξενίας Ελαιώνα

Με χαμόγελα και ενθουσιασμό υποδέχθηκαν το νέο Νηπιαγωγείο τους τα προσφυγόπουλα που ζουν στο Κέντρο Φιλοξενίας Ελαιώνα. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.