6 Μαΐ 2017

Τι δεν μας είπαν τα κανάλια την Παρασκευή 5 Μαΐου

Σιγά μην τα έλεγαν...


   Στο επίκεντρο των δελτίων ειδήσεων η ομιλία του Αλ. Τσίπρα στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, οι εξελίξεις πριν από το Eurogroup στις 22/5, ο βασανισμός της φοιτήτριας στη Δάφνη, η δολοφονία 36χρονης στη Θεσσαλονίκη, το «κυνηγητό» με τις κάμερες στον Άκη Τσοχατζόπουλο...
   Υπήρξαν, όμως, όπως πάντα, και οι ειδήσεις που τα κανάλια είτε δεν... βλέπουν είτε περνούν στα ψιλά...
   Ας δούμε μερικές από αυτές:

ΕΣΠΑ με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ vs ΕΣΠΑ με ΣΥΡΙΖΑ

Το Left.gr συνομίλησε με τον Παναγιώτη Κορκολή, Γενικό Γραμματέα Δημοσίων Επενδύσεων ΕΣΠΑ, για τις διαφορές στη διαχείριση του ΕΣΠΑ συγκριτικά με τις προηγούμενες περιόδους όπου, όπως αναλύει, κυριαρχούσαν η χαμηλή απορρόφηση, η απουσία σχεδιασμού, η προχειρότητα και η κακοδιαχείριση. (αναλυτικά)

Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης: Έχουν προκηρυχθεί μέτρα ύψους 1,68 δισ. ευρώ και μέχρι το τέλος του έτους 2017 θα φτάσουν τα 3 δισ.

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Βαγγέλης Αποστόλου απάντησε στη Βουλή στην επίκαιρη επερώτηση βουλευτών της ΝΔ σχετικά με την αξιοποίηση του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020. (αναλυτικά)

Στο χαμηλότερο επίπεδο από τον Σεπτέμβριο του 2014 τα 10ετή ελληνικά ομόλογα

Οι αποδόσεις των ελληνικών κρατικών ομολόγων υποχώρησαν σήμερα στο χαμηλότερο επίπεδο των τελευταίων δυόμισι και πλέον ετών, ύστερα από τη συμφωνία νωρίτερα αυτή την εβδομάδα που ξεμπλοκάρει την εκταμίευση της επόμενης δόσης από το πρόγραμμα διάσωσης και ανοίγει το δρόμο για τις συνομιλίες ελάφρυνσης χρέους, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Financial Times. (αναλυτικά)

Μνημόνιο Κατανόησης και Συνεργασίας Ελλάδας - Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Στο πλαίσιο της 3ης Μικτής Επιτροπής Συνεργασίας Ελλάδας - ΗΑΕ, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα κατά το χρονικό διάστημα 03-04/05/2017. (αναλυτικά)

Ν.Δ.: Άλλη η γραμμή του τομεάρχη, άλλη του αρχηγού για τα εξωτερικά θέματα

Αν και ο αρχηγός της Ν.Δ. προ του... ύψιστου στόχου να αντιπαρατεθεί με την Αριστερά δεν διστάζει να δηλώνει ότι «δεν αισθάνεται ότι η Ελλάδα είναι μια δύναμη σταθερότητας στην περιοχή, όπως στο παρελθόν», ο τομεάρχης Εξωτερικών έχει άλλη άποψη... (αναλυτικά)

Ένα «σπίτι» για τους πρόσφυγες εγκαινιάστηκε στα Ιωάννινα

Με τους πρώτους 97 φιλοξενούμενους- αιτούντες άσυλο πρόσφυγες και μετανάστες, από τη Λέσβο, τη Χίο και τη Σάμο, η αναστηλωμένη ιστορική Παιδόπολη της «Αγίας Ελένης» στο Δήμο Ζίτσας Ιωαννίνων εγκαινιάστηκε το μεσημέρι ως Δομή Στέγασης, από τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα και την αναπληρώτρια υπουργό Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου, παρουσία του εκπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ Φιλίπ Λεκλέρκ και των τοπικών αρχών. (αναλυτικά)

Λ. Κονιόρδου: Εντός του μήνα οι ανάδοχοι για το ηλεκτρονικό εισιτήριο στους αρχαιολογικούς χώρους

«Οι διαγωνισμοί είναι στο καταληκτήριο στάδιο και οι ανάδοχοι που θα αναδειχθούν μέσα στο μήνα θα ανακοινωθούν από τους δύο χορηγούς ταυτόχρονα». (αναλυτικά)

Πληθαίνουν τα κρούσματα: Ρατσιστική επίθεση και κατά δύο τρανς προσφύγων στη Λέρο

Οι εκφοβισμοί και οι επιθέσεις από μηχανοκίνητες ομάδες κατά προσφύγων, που προσπαθούν να ξαφνιάσουν τα θύματα, να τα χλευάσουν και να τα χτυπήσουν, είτε με χρήση ξύλινων ράβδων, είτε με κλωτσιές, ολοένα και αυξάνονται, ενώ «η τοπική αστυνομική Αρχή, δεν κάνει τίποτε γι' αυτό», τονίζει το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών καταγγέλλοντας τρανσφοβική επίθεση σε βάρος 2 γυναικών, 1 εκ των οποίων μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λέρου, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. (αναλυτικά)

Νέος Οδηγός του Πολίτη από την Περιφέρεια Αττικής

Μέσω της νέας εφαρμογής οι πολίτες, μέσα από ένα περιβάλλον φιλικό προς τον χρήστη, έχουν τη δυνατότητα να εντοπίσουν την υπηρεσία που τους ενδιαφέρει και να συγκεντρώσουν όλες τις βασικές πληροφορίες για την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτησή τους, όπως τα έγγραφα, τον τρόπο, τον χρόνο καθώς και το σημείο επαφής. (αναλυτικά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.