18 Φεβ 2017

Ο Μπουμπούκος κι ο "Τραμπούκος"...

Μην τον υποτιμάτε τον Μπουμπούκο...

   Υπάρχουν συγκεκριμένοι ισχυροί επιχειρηματικοί και μιντιακοί κύκλοι, που βλέπουν ότι ο Μητσοτάκης δεν "τραβάει", όσο κι αν τον φτιασιδώνουν οι επικοινωνιολόγοι και τον τεντώνουν οι δημοσκόποι. Δεν το έχει το παιδί, τόσο απλά.
   Υπάρχουν, λοιπόν, ορισμένοι που "σπρώχνουν με τα χίλια" τον Γεωργιάδη, καθώς τον βλέπουν σαν τον Έλληνα "Τραμπ".
   Έχει ό,τι χρειάζεται για να απευθυνθεί σε ένα απολίτικο κοινό, που του αρέσουν τα "ευκολοχώνευτα" και τα καουμποϊλίκια. Αδίστακτος στο να ξεστομίσει την μεγαλύτερη τερατολογία και το εξωφρενικότερο ψέμα, χωρίς να ταράξει βλέφαρο.
   Που με φωνές -που κάλλιστα μπορούν να περιγραφούν ως τσιρίδες- και με παραληρηματικό λόγο, υποστηρίζει ότι φυσικά και ο γάιδαρος πετάει, απλά επειδή το λέει αυτός.
   Που πετάει την λάσπη στον ανεμιστήρα, χωρίς να τον ενδιαφέρει αν θα διαψευστεί, γιατί γνωρίζει ότι άπαξ και πεταχτεί το κομφετί, άντε να το μαζέψεις...
   Και τον προωθούν όσο μπορούν.
    Δείτε τις αρχηγικές δημόσιες εμφανίσεις του (πχ κοπή τη πίτα), προσέξτε ποιοι είναι εκεί και θα καταλάβετε...   Θα μου πείτε, με Γεωργιάδη αρχηγό, αυτή δεν θα είναι πια η ΝΔ, τουλάχιστον όχι η ΝΔ του Καραμανλή.
   Σιγά τα ωά. Εδώ και καιρό, αυτή είναι η ΝΔ. Με Σαμαράδες, Γεωργιάδηδες, Βορίδηδες, Κικίλιες, Μουρούτηδες και με Ομάδες Αληθ(τ)ειας.
   Και, επιτέλους θα έχει τον αρχηγό που την αξίζει, τον Μπουμπούκο-Τραμπ.
   Που, ακόμη και στη βασιλόπιτα, βάζει επάνω το όνομά του!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.