29 Ιουλ 2016

Με το Νοσοκομείο της Άρτας ολοκληρώνεται η επίσκεψη Πολάκη-Γεροβασίλη στην Ήπειρο

Ο χώρος της Υγείας είναι πρώτιστη επιλογή της Κυβέρνησης


   Σήμερα Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016, το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα, παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη και της κυβερνητικής εκπροσώπου, Όλγας Γεροβασίλη, η τελετή παράδοσης - παραλαβής των 11 νέων ασθενοφόρων που θα ενισχύσουν το ΕΚΑΒ Ηπείρου στο έργο του.
   Ο αναπληρωτής υπουργός Παύλος Πολάκης ανέφερε πως το ΕΚΑΒ είχε εξοπλιστεί με ασθενοφόρα το 2004, που κόστισαν 94 χιλιάδες ευρώ το ένα. Τα νέα ασθενοφόρα, που πήρε το ΕΚΑΒ με διαγωνισμό το 2015, κόστισαν μόνο 48 χιλιάδες ευρώ το ένα! Όπως είπε ο κ. Πολάκης, αυτό δείχνει τον τρόπο που μέχρι πρόσφατα λειτουργούσε το κράτος.
   "Εμείς γυρνάμε σελίδα. Ο χώρος της Υγείας είναι πρώτιστη επιλογή της Κυβέρνησης. Προκηρύξαμε μετά από χρόνια θέσεις μόνιμων γιατρών και θα ακολουθήσουν και άλλες προκηρύξεις, για να γυρίσουν πίσω στην πατρίδα οι νέοι επιστήμονες που ξενιτεύτηκαν τα τελευταία χρόνια." κατέληξε ο κ. Πολάκης.
   Σήμερα το απόγευμα, στις 5:30, ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης και η υπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη θα επισκεφθούν το Νοσοκομείου Άρτας.Τους υπουργούς θα συνοδεύει και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας, Βασίλης Τσίρκας.
   Εκεί θα συναντηθούν με τη διοίκηση και με εργαζόμενους του Νοσοκομείου και αργότερα θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου στον ίδιο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.