6 Μαΐ 2016

Όλγα Γεροβασίλη: Η Νέα Δημοκρατία πολιτεύεται με παραποιημένα στοιχεία και κιτρινισμό

Κάνει ό,τι μπορεί για να επιβεβαιώνει ότι μόνο ως δεκανίκι του ΔΝΤ και ως υπερασπιστής της διαπλοκής είναι σε θέση να λειτουργήσει πολιτικά

   Κάλεσμα στην ηγεσία της ΝΔ να σταματήσει να παριστάνει ότι έπεσε μόλις εχθές από τον ουρανό, καθώς ο λαός την γνωρίζει και την θυμάται πολύ καλά, απευθύνει η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη.
   • Θυμάται τον ρόλο της στην λεηλασία του 25% του ΑΕΠ τα προηγούμενα χρόνια.
   • Θυμάται τον ρόλο της στην οικοδόμηση ενός παρακράτους που έλεγχε πλήρως την πολιτική ζωή: Στις συμβάσεις του δημοσίου, στην Υγεία, στην φορολογία, στα ΜΜΕ.
   • Θυμάται πολύ καλά την σχέση της με την διαπλοκή. Τα μαύρα ταμεία, τα δώρα, την συγκάλυψη των φοροφυγάδων, τα τιμολόγια στους εκβιαστές.
   • Θυμάται την δέσμευσή στους δανειστές για απελευθέρωση των πλειστηριασμών, μειώσεις στις συντάξεις, κατάργηση της κοινωνικής προστασίας, διάλυση των εργασιακών σχέσεων, αναφέρει η Όλγα Γεροβασίλη και συμπληρώνει:
   «Σήμερα η Νέα Δημοκρατία δεν έχει ούτε μια πρόταση να καταθέσει. Περιφέρει μόνο παραποιημένα στοιχεία και κιτρινισμό, καθώς και την ελπίδα της να ναυαγήσει η αξιολόγηση. Και κάνει ό,τι μπορεί για να επιβεβαιώνει ότι μόνο ως δεκανίκι του ΔΝΤ και ως υπερασπιστής της διαπλοκής είναι σε θέση να λειτουργήσει πολιτικά.
   Τουλάχιστον ο κ. Κουμουτσάκος παραδέχτηκε σήμερα ότι η αξιολόγηση θα κλείσει. Κάποια επαφή με την πραγματικότητα φαίνεται να διατηρούν ακόμα». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.