30 Σεπ 2015

Οργανώνοντας τους αγώνες των εργαζομένων σήμερα! - Video

- Για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων εργασίας 
- Για ένα δίκαιο ασφαλιστικό σύστημα 
- Για τον τερματισμό της λιτότητας σε Ελλάδα και Ευρώπη

   ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ του ΣΥΡΙΖΑ την 1η Οκτώβρη 2015, στο Σινέ Κεραμεικός (Κεραμεικού 58&Μαραθώνος 13), ώρα 6.30 μμ.
   ΟΜΙΛΗΤΕΣ: Κωνσταντίνα Κούνεβα, ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, μέλος ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Τραχανατζής, Γεν. Γραμματέας του ΕΚΑ.
   Το αποτέλεσμα των εκλογών μάς έδειξε ότι τον ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΡΙΞΑΝ οι ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ, οι ΑΝΕΡΓΟΙ, ΟΙ ΝΕΟΙ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, μα, πάνω από όλα, τον στήριξαν οι ΑΔΥΝΑΜΟΙ, παρά του ότι δεν μπόρεσε ή/και δεν πρόφτασε, στους πρώτους 7 μήνες, να πραγματοποιήσει όλα αυτά που ήθελε.
   Οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ 1) ΟΜ ΜΕΛΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ, 2) ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, 3) ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ του ΣΥΡΙΖΑ παίρνουν την πρωτοβουλία να εκφράσουν τους εργαζόμενους, τους αδύναμους, όλους αυτούς που του έδωσαν την νέα νίκη στις 20 Σεπτέμβρη 2015.
   Δηλώνουμε την παρουσία μας και συμβάλουμε στην οργάνωση των αντιστάσεων, των αγώνων των ανθρώπων της δουλειάς για την επαναφορά των συλλογικών συμβάσεων, για ένα δίκαιο ασφαλιστικό, για τον τερματισμό των πολιτικών της λιτότητας σε Ελλάδα και Ευρώπη.
   ΤΟΛΜΑΜΕ, ΝΙΚΑΜΕ! 
   Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε τους αγώνες μέχρι την τελική δικαίωση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.