29 Μαΐ 2012

Ψηφοδέλτιο Ν.Δ. στην Άρτα: Τι λένε οι Γ. Παπαβασιλείου - Β. Παπαδημητρίου;

Επειδή τα γραπτά μένουν!

   Έγραφα πριν για την δήλωση ανεξαρτητοποίησης του δημ. συμβούλου Παναγιώτη Γόγολου και για τις κατηγορίες που εκτόξευσε εναντίον του υποψ. βουλευτή Ν.Δ. Γιώργου Παπαβασιλείου (δείτε τις εδώ) και θυμήθηκα τις δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Παπαβασιλείου, όταν μετά την αποτυχία του να εκλεγεί (αν και λέγεται ότι η παραίτηση δόθηκε στα "ενδιαφερόμενα χέρια" την... Πέμπτη 3 Μαΐου, πριν τις εκλογές!) παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος και από επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο.
   Είχε δηλώσει τότε:
   "Αγωνιώ και εγώ για την τύχη της πατρίδας και συμπαρατάσσομαι μ’ αυτούς που θα βγάλουν μια αξιόπιστη πολιτική δύναμη να διοικήσει τη χώρα μας. Συνεχίζω στο στίβο της κεντρικής πολιτικής σκηνής, ανεξαρτήτως αν υπάρχουν λίστες, αρχές και προτεραιότητες. Είμαι ένα στέλεχος που έχει πολιτική διαδρομή και εμπειρία και μπορεί να δώσει πολλά στην παράταξη".

   Και δεν ξέρω πώς, θυμήθηκα και τις δηλώσεις του Βαγγέλη Παπαδημητρίου, όταν κόπηκε από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας:

   "Μετά τις απαράδεκτες μεθοδεύσεις για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Άρτας, δηλώνω ότι αποσύρω την υποψηφιότητά μου. Οι παρέες και οι μηχανισμοί έχουν πάλι τον πρώτο λόγο στο κόμμα, το οποίο υπηρέτησα για 35 χρόνια. Δηλώνω πλέον κατηγορηματικά και με πόνο ψυχής ότι δεν έχω πλέον καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία."

   Ξέρω ότι έχετε ακούσει πολλές δηλώσεις που μετατράπηκαν σε "κωλοτούμπες", όπως για παράδειγμα η περίφημη δήλωση της Ντόρας: "Αν η Δημοκρατική Συμμαχία δεν μπει στη Βουλή, θα πάω στο σπίτι μου"!!!
   Ευτυχώς στην Άρτα δεν υπάρχουν "κωλοτούμπες", γι' αυτό είμαστε βέβαιοι ότι ο Γιώργος Παπαβασιλείου θα συνεχίσει "στο στίβο της κεντρικής πολιτικής σκηνής", μέσα από τη λίστα της 17ης Ιουνίου, ενώ ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου δεν θα έχει "καμία σχέση με τη Νέα Δημοκρατία", όπου οι "οι παρέες και οι μηχανισμοί έχουν τον πρώτο λόγο".

4 σχόλια:

  1. καλα δεν ντρεποντε καθολου??? τον ειχα και για σοβαρο ανθρωπο τον γιιατρο...α ρε τι κανει η καρεκλα..κωλοτουμπες κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΤΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΓΑ ΚΑΙ ΓΚΟΚΑ, ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕΙ 2 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Η ΑΡΤΑ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣΙΩΖΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ.ΞΥΠΝΙΟΣ Ο ΚΑΜΠΙΣΙΟΣ..ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΣΙΜΠΗΣΕ Ο ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρε παιδιά, γιατί γράφετε τέτοια πράγματα; Ποιος είπε ότι μπήκε στη λίστα ο Βαγγέλης Παπαδημητρίου;
    Έχετε κάποια πληροφορία; Πείτε μου κι εμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όχι άλλες κωλοτούμπες!!!!!!!!! έλεος!!!!!!!! βαρεθήκαμεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.