13 Ιουν 2015

Αθλητική συνάντηση Α.μ.ε.Α. στην Άρτα

Ο αθλητισμός ανήκει σε όλους χωρίς εξαίρεση

   Το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με ειδικές ανάγκες (Κ.Δ.ΑΠ-Μ.Ε.Α) ν. Άρτας διοργανώνει την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Στάδιο Άρτας, αθλητική συνάντηση με την συμμετοχή ατόμων με ειδικές ανάγκες.
   Συμπαραστάτες αυτής της προσπάθειας είναι το Αθλητικό Σωματείο Α.μ.ε.Α. «Ο Πρωτομάστορας», ο Σύλλογος Α.μ.ε.Α. ν. Άρτας, το Πρότυπο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Α.μ.ε.Α. «Αγία Θεοδώρα», το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άρτας.
   Ο Αθλητισμός, ως κοινωνικό πολιτιστικό αγαθό, ανήκει σε όλους χωρίς εξαίρεση και λειτουργεί, πέραν των παραμέτρων υγείας και φυσικής κατάστασης, ευεργετικά και στη δομή μιας άρτιας προσωπικότητας. Ιδιαίτερα, ο αθλητισμός στο χώρο των Α.μ.ε.Α., εξασφαλίζει την καλή φυσική κατάσταση, αυτοεκτίμηση, και την επικοινωνία, που αποτελεί το κλειδί για την κοινωνική ένταξη των ατόμων με ειδικές δεξιότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.