13 Ιουν 2015

Μεγάλο ενδιαφέρον για την ημερίδα με θέμα: «Εξαρτήσεις στην εφηβική ηλικία» στη Φιλιππιάδα

Διαδίκτυο, κάπνισμα, τζόγος και ναρκωτικά στο επίκεντρο

   Ιδιαίτερο είναι το ενδιαφέρον της σχολικής κοινότητας του Δήμου Ζηρού για την ημερίδα με τίτλο: «Εξαρτήσεις στην εφηβική ηλικία», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουνίου και ώρα 7.00 μ.μ. στο Δημαρχιακό Μέγαρο Φιλιππιάδας (αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου). Την ημερίδα  διοργανώνει ο Δήμος Ζηρού, σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ.
   Ομιλητής θα είναι ο Γιάννης Παπαχρήστου, προϊστάμενος του τμήματος ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων, ο οποίος θα αναφερθεί σε θέματα εξαρτήσεων των νέων, όπως είναι το διαδίκτυο, το κάπνισμα, ο τζόγος και τα ναρκωτικά, ενώ στη συνέχεια θα δεχτεί ερωτήσεις και θα ακολουθήσει συζήτηση.
   Ο Δήμαρχος Ζηρού Νίκος Καλαντζής σε σχετική δήλωση σημειώνει: «Το ισχυρότερο εφόδιο ενάντια σε κάθε μορφή εξαρτήσεων είναι η γνώση. Έχουμε χρέος απέναντι στα παιδιά, που αποτελούν το μέλλον της κοινωνίας μας, να δίνουμε καθημερινά, και όλοι μαζί, τη μάχη για την αποφυγή κάθε δυσάρεστης κατάστασης, τόσο για τα ίδια, όσο και για τους γονείς τους.
   Σε μία εποχή αβεβαιότητας και μειωμένης ελπίδας κατά την οποία οι νέοι αποτελούν -όπως πάντα- τον πιο ευάλωτο στόχο, ο Δήμος Ζηρού σε συνεργασία με το ΚΕΘΕΑ προσπαθεί, μέσα από την ανάληψη πρωτοβουλιών, όπως η ημερίδα της Κυριακής, να φέρει στο επίκεντρο αυτά τα ζητήματα και να παρέχει στους γονείς την καλύτερη δυνατή ενημέρωση. Θέλω να καλέσω όλους τους γονείς και κηδεμόνες του Δήμου μας αλλά και όποιον άλλον ενδιαφέρεται, να παρακολουθήσουν την συγκεκριμένη ενημερωτική ημερίδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.