1 Φεβ 2015

Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Αλέξη Τσίπρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων - VIDEO

Το κράτος είναι στο πλευρό των πλημμυροπαθών

   Έκτακτη σύσκεψη έγινε πριν λίγο, υπό τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στο Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας στο Χαλάνδρι, με θέμα την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχει προκύψει από την κακοκαιρία, ιδιαίτερα στην Ήπειρο.
   Τον πρωθυπουργό συνόδευσαν και συμμετείχαν στη σύσκεψη οι υπουργοί Εσωτερικών και Δημόσιας Ανασυγκρότησης Νίκος Βούτσης, Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης και οι αναπληρωτές υπουργοί Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν.Άρτας Όλγα Γεροβασίλη.
   Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε αναλυτικά από τον αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, αντιστράτηγο Βασίλη Παπαγεωργίου και τον αρχηγό της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Δημήτρη Τσακνάκη, για την κατάσταση που επικρατεί στις περιοχές που πλήττονται, ενώ μίλησε και με τον αντιπεριφερειάρχη Ηπείρου Βασίλη Ψαθά, ειδικότερα για τον νομό Άρτας, όπου έχουν εκκενωθεί τέσσερα χωριά και οι κάτοικοί τους μεταφέρονται με λεωφορεία σε γειτονικές περιοχές, προκειμένου να αποφευχθούν δυσάρεστες εξελίξεις.
   Ο Αλέξης Τσίπρας εξέφρασε τη βαθιά του θλίψη για την κατάρρευση του ιστορικού γεφυριού της Πλάκας, ενώ έδωσε εντολή να φύγει αμέσως κλιμάκιο του υπουργείου Υποδομών από τη Θεσσαλονίκη, καθώς και κλιμάκιο του υπουργείου Πολιτισμού από την Αθήνα, τα οποία θα εξετάσουν όλα τα ιστορικά μνημεία της περιοχής, μεταξύ των οποίων και το ιστορικό Γεφύρι της Άρτας, καθώς και το τι μπορεί να γίνει με το Γεφύρι της Πλάκας που κατέρρευσε.
   Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο προσφέρεται να κάνει δωρεάν την μελέτη ανακατασκευής της Γέφυρας Πλάκας.
   Σε λίγη ώρα έρχονται στην Άρτα, με ελικόπτερο, ο αναπληρωτής υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Άρτας Όλγα Γεροβασίλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.