6 Ιουν 2012

ΝΔ: Το πιο... απαράδεκτο προεκλογικό spot όλων των εποχών!!!

Πόσο ακόμα πιο χαμηλά;


   Είπαμε, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, αλλά όλα έχουν ένα όριο.
   Από πού τους έχουν φέρει αυτούς τους χρυσοπληρωμένους επικοινωνιολόγους; Ντόπιοι αποκλείεται να είναι, γιατί αν ήταν, θα ήξεραν ότι... ο Έλληνας δεν σκιάζεται με τέτοια φτηνά κολπάκια!

8 σχόλια:

  1. Εγώ θα ανταπαντούσα στη ΝΔ με κάτι παρόμοιο.
    Η ίδια σχολική αίθουσα, αλλά να λείπουν τρία (3) παιδάκια. Μπαίνει στην αίθουσα ο δάσκαλος και ρωτάει:
    -Καλημέρα, που είναι ο Κωστάκης, η Μαρίνα και ο Γιώργος, γιατί δεν ήρθαν σήμερα;
    -Δεν ήρθαν σήμερα κύριε, γιατί είναι άρρωστα. Λιποθύμησαν χθες που σχολάγαμε. ΓΙΑΤΙ κύριε;

    Κ.Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ περιμένω να απαντήσει ο Χριστόφορος ρε παιδιά. Γιατί δεν έγραψε κάτι ακόμη; Δεν μας έχει συνηθίσει έτσι! Έλα Χριστόφορε, έλα, γράψε κάτι! Ανυπομονούμε να ακούσουμε τα φοβερά, σε άψογα ελληνικά, σχόλιά σου τα οποία βάζουν τον καθένα στη θέση του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oταν αποφασίσει ο κ. Ανώνυμος να βγάλει τη μάσκα του, τότε μπορούμε να κάνουμε μια υγιή συζήτηση.
    Και αν στην τελική του έγινα τόσο απαραίτητος ώστε να του λείπουν τα σχόλιά μου, καλό είναι το γεγονός ότι έχω δώσει το στίγμα μου στους αναγνώστες του Τηλεβόα.
    Να προσθέσω όμως, ότι διαφορετικά θα τον εκλαμβάνω σαν ένα θόρυβο (ως γνωστό, θορυβούν οι τενεκέδες και δη οι άδειοι) και θα τον αντιμετωπίζω με σιωπή όσο και ν' αλυχτάει.

    Όσο για σένα φίλε Γρηγόρη , σχετικά με το σποτ λεω,(πόσο πιο χαμηλά), …αμπράγιαρε και λιγο, ο αγώνας και η αγωνία σ έκαναν κ' έχεις χάσει εντελώς το μέτρο σχετικά με το ύψους και το βάθος, :) καλό σας βραδάκι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ αγαπητέ Χριστόφορε, σας φαίνομαι να έχω αγωνία για το εκλογικό αποτέλεσμα; Το πολύ-πολύ να βγει δεύτερος ο Τσίπρας και να γίνει αξιωματική αντιπολίτευση. Σιγά τα ωά. Λες και δεν θα ξαναγίνουν εκλογές μετά από 3 ή 4 χρόνια... Η αγωνία μου έγκειται στο ότι έχω δύο δίδυμα παιδιά, που με ρωτάνε στ' αλήθεια και όχι με σκηνοθεσία "Γιατί μπαμπά;" Γιατί είσαι άνεργος; Γιατί πηγαίνεις και δουλεύεις με 25 ευρώ 9ωρο μεροκάματο, όταν υπάρχει κάποιο μεροκάματο σε κτήμα; Γιατί δεν πας να φτιάξεις τα δόντια σου; Αυτή είναι η αγωνία μου.
      Μιας και μιλάμε όμως για αγωνίες, όταν βγει ο Τσίπρας (η άλλη περίπτωση απ' αυτή που είπα προηγουμένως) και ο Αντωνάκης θα τρέχει κυνηγημένος εκ των έσω, καθώς θα έχει καταφέρει να μετατρέψειτη ΝΔ σε ΠΟΛΑΝ, εσύ φίλε Χριστόφορε για χάρη ποιού θα δίνεις το στίγμα σου; της Ντόρας, του Ευριπίδη, του Μάκη, τίνος;
      Όσο για το αμπραγιάζ, το πατάω, αλλά δεν ανταποκρίνεται. Υον κάψατε το δίσκο αγαπητέ Χριστόφορε! Ξέρετε πώς βρωμάει ο καμμένος δίσκος; Απίστευτη μπόχα. Θα πρέπει να ξεβρωμίσει πρώτα και μετά να ξαναβάλουμε μπροστά τη μηχανή :)
      Καλό Σ/Κ!

      Διαγραφή
    2. Καλημέρα Γρηγόρη, Δεν νομίζω να θεωρείς πως ζω εκτός κοινωνίας και δεν ξέρω τι γίνεται δίπλα μου και παραπέρα.
      Το θέμα είναι τι κάνουμε ο καθένας μας για αυτούς, λέμε "κρίμα" και γυρνάμε την πλάτη? Εκεί σταματά ο κοινωνικός ρόλος του καθενός μας, ανέξοδα και ..ένδοξα! όπως ας πούμε λυπόμαστε για τους λάθρο, αλλά καθόλου για τα δεινά που προκαλούν εγκληματικότητα κλπ, που βάζουν σε κίνδυνο την υγεία και ασφάλεια των πολιτών (όσοι κόπτονται ας τους πάρουν μουσαφιραίους).
      Ακόμα , δεν αναπνέω μέσα από την πολιτική, την πολιτική προσπαθώ να κάνω να αναπνεύσει, με τη συμμετοχή μου (όπως θάπρεπε να κάνει ο καθένας μας), με την παραγωγικότητα μου στην κοινωνία για το ψωμί μου, ώστε να μη ζω παρασιτικά (αεριτζίδικα κοινώς), πράγμα που σημαίνει πως ζω και χωρίς την εμπλοκή μου στην πολιτική (άλλωστε το ξανάπαμε, δεν είμαι το δέκα το καλό).
      Λες να μη ξέρω τι κρατά η Συγγρού? όπως γνωρίζω και τι κρατά η Κουμουνδούρου και κάθε Κουμουνδούρου, δες το δικό σας συναγόι... άρα θα ζήσω και χωρίς το Σαμαρά ενδεχομένως στην αρχηγία ή την πολιτική γενικότερα, εκτιμώ τον πατριωτισμό του και την αγωνία του για τη χώρα, γ αυτό και μάχομαι μαζί του, αλλά ως εκεί.
      Μια χώρα πρέπει να την κυβερνά ο εκλεκτός της κάλπης και στις δημοκρατίες δυστυχώς και αν ακόμα είναι μέτριος, άχρηστος και καταστροφικός, αυτός θα κυβερνά (άπειρα παραδείγματα), μετά την απομάκρυνση από την κάλπη ουδέν λάθος αναγνωρίζεται, μόνο σωτήριες αριστερόστροφες ομάδες και πάνω από όλα «προοδευτικές και δημοκρατικές», καταλύουν τη δημοκρατία και το δικαίωμα του καθενός σε προσπάθεια για ατομική δημιουργία, όπου στο βωμό της κομματικής καφρίλας τους κλείνουν λιμάνια κ’ αγορές, καίγοντας περιουσίες, αυτοκίνητα, μαγαζάκια κ ότι βρουν μπροστά τους στο όνομα πάντα της δημοκρατίας… ε, ρε σανίδα βρεγμένη που χρειάζεται …τι νε λέμε αγαπητέ Γρηγόρη, ο καθένας μας πριν ανοίξει το στόμα του, καλά είναι να βουτά τη γλώσσα στο μυαλό του (αν και όσο έχει).
      Τα δέοντα στους αναγνώστες σας 
      Αυτά και σου αντεύχομαι καλό Σ/Κ.

      Διαγραφή
    3. Θα μπορούσαμε να συζητήσουμε και να συμφωνήσουμε για τους εμπρηστές και τους καταστροφείς περιουσιών, αν ο Αντώνης έκανε πράξη την υπόσχεσή του ότι "θα τους βγάλει τις κουκούλες".
      Δυστυχώς, για λόγους που αυτός τους ξέρει, παρόλο που του δόθηκε η ευκαιρία, δεν τις έβγαλε. Κι έτσι, δικαιούμαι εγώ να μιλάω για προβοκάτορες και παρακρατικούς, που ήθελαν να τρομοκρατήσουν τους χιλιάδες συμπολιτών μας, που διαμαρτύρονταν ειρηνικά εναντίον των κυβερνητικών εμπρηστών της ζωής μας και των μνημονιακών καταστροφέων των περιουσιών μας.
      Και λέω ότι του δόθηκε η ευκαιρία, γιατί αυτός δεν έπεσε στην παγίδα να γίνει "μέτριος, άχρηστος και καταστροφικός", βγαίνοντας μέσα από την κάλπη. Αυτός έγινε συγκυβερνήτης στην κυβέρνηση του "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ", ερήμην του ελληνικού λαού.

      Διαγραφή
    4. Χριστόφορος Μίχου9 Ιουνίου 2012 στις 2:37 μ.μ.

      Βοήθησε τη μνήμη μου, πότε ακριβώς εκλέχτηκε πρωθυπουργός ο Σαμαράς? σε ποιές εκλογές? με τι ποσοστό? πότε ορκίστηκε και είχε την εξουσία? αχ, το γήρας... ποτέ δεν έρχεται μόνο, άρχισε και με βασανίζει κ ο κ. αλτσχάιμερ...
      Να γίνουμε σοβαροί? το γέλιο θα πέσει όταν κυβερνήσει και τους ...ξεκουκουλιάσει φίλε μου, για την ώρα ο κάθε κουκουλοφόρος κάνει τη ζημιά κάτω από την "προστασία" των κυβερνήσεων, όλων των κυβερνήσεων! κ αν κάποτε δεν υπάρξουν κουκουλοφόροι, να σαι σίγουρος κάποιοι θα τους δημιουργήσουν ξανά κ αυτοί δεν θάναι πατριώτες δεν θάναι Σαμαράδες.
      Νομίζω συμφωνείς και μην κάνεις το κάθε σχόλιο ...μπριάμι, περιορίσου στο θέμα του, κ' εμείς φανατιστήκαμε αλλά πατούσαμε και χώμα, πάντα φιλικά :)

      Διαγραφή
  4. Έλα μου ντε, πότε εκλέχτηκε και είχε αντιπροέδρους και πρωτοκλασάτους να υπουργεύουνε στην συγκυβέρνηση; Πότε πήρε την λαϊκή εντολή από τους ψηφοφόρους του να ψηφίζει "ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ";
    Πάντως, πείτε του Αβραμόπουλου να μην βγαίνει στον Αυτιά και να λέει ότι ο Σαμαράς θα παγώσει τα μέτρα του Ιουνίου, γιατί αυτή είναι μονομερής καταγγελία της δανειακής και θα μας βγάλει από το ευρώ ο Αντωνάκης.
    Αυτό κι αν είναι σύμπτωμα Αλτσχάιμερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.