15 Φεβ 2015

Συγκλονίζει ο ελληνικός λαός - Πάνω από 20.000 στο Σύνταγμα- ΦΩΤΟ

- Φωτογραφίες από την μεγαλειώδη συγκέντρωση
- Η Ευρώπη θα αλλάξει σελίδα, η Δημοκρατία θα νικήσει

“Συγκλονιστική είναι και σήμερα η ανταπόκριση του κόσμου στις πλατείες όλης της χώρας, σε μια ένδειξη συμπαράστασης στην κυβερνητική προσπάθεια για να ξεφύγει η χώρα από τη μέγγενη της λιτότητας”

Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2015 19:40
   Συγκλονιστική είναι και σήμερα η ανταπόκριση του κόσμου στις πλατείες όλης της χώρας, ενώ μόνο στο Σύνταγμα έχουν συγκεντρωθεί αυτή την στιγμή πάνω από 20.000 πολίτες, δείχνοντας την συμπαράστασή τους στην κυβερνητική προσπάθεια για να ξεφύγει η χώρα από τη μέγγενη της λιτότητας.
   Η ανακοίνωση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις σημερινές κινητοποιήσεις στήριξης της Ελλάδας:
   «Για μια ακόμη ημέρα οι πλατείες στην Ελλάδα και την Ευρώπη πλημμύρισαν από τους πολίτες, δίνοντας ηχηρό μήνυμα ενάντια στη λιτότητα και αποφασιστική στήριξη στην ελληνική κυβέρνηση. Η παρέμβαση του λαού στις εξελίξεις, αυτό που δηλαδή φοβόντουσαν και πολεμούσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις, θα είναι το επόμενο διάστημα ο αποφασιστικός παράγοντας για την ενίσχυση της δημοκρατίας και της κοινωνικής συνοχής σε όλη την Ευρώπη. Είναι η μεγάλη δύναμη της Ελλάδας και της κυβέρνησης. Η ελπίδα έδιωξε τον φόβο, οι ευρωπαϊκοί λαοί υπερασπίζονται την αξιοπρέπειά τους. Η Ευρώπη θα αλλάξει σελίδα, η δημοκρατία θα νικήσει».

Media preview
Embedded image permalink
Media preview
Media preview
Media preview
Media preview
Media preview
Media preview
Media preview
Media preview

-

3 σχόλια:

  1. συγνώμη κ. τηλεβόα αλλά 20000 κόσμος για Αθήνα είναι ψίχουλα στα άχυρα ούτε το 1% του πληθυσμού της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγνώμη κ. ανώνυμε, αλλά είναι 20000 παραπάνω απ' ότι διαδήλωναν για να στηρίξουν τις δοσίλογες κυβερνήσεις. Χωρίς κάγκελα, χωρίς χημικά, χωρίς σπασίματα. Πότε είναι η τελευταία φορά που θυμάσαι να βγαίνουν χιλιάδες να στηρίξουν την κυβέρνηση της Ελλάδας; Πότε ήταν η τελευταία φορά που είδες το 80% να επικροτούν τους κυβερνητικούς χειρισμούς; Και το κυριότερο, πότε είδες τόσους Έλληνες, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης να δηλώνουν -και να είναι- υπερήφανοι για την στάση της κυβέρνησής τους.
      Για όλα αυτά συγκλονίζει ο ελληνικός λαός. Κι αυτά δεν είναι ψίχουλα στα άχυρα κ. ανώνυμε...

      Διαγραφή
  2. Sorry alla poy itan oloi aytoi poy pshfisan SYRIZA stun athina ......milame via polled xiliades SWSTA ?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.