5 Ιαν 2015

Το ΜΕΤΑ συμπαρίσταται στους απολυμένους των Διοδίων Ακτίου και καταδικάζει την απόπειρα εκφοβισμού τους

- Η εταιρεία πέταξε στον δρόμο 23 οικογένειες
- Η συγκυβέρνηση προσπαθεί να εκφοβίσει τους εργαζόμενους, που κρατούν τις μπάρες ανοιχτές για 8η ημέρα
- Πλησιάζει η «Κυριακή της Ανατροπής»


   Η συνδικαλιστική παράταξη ΜΕΤΑ συμπαρίσταται στο δίκαιο αγώνα των απολυμένων στα Διόδια Ακτίου, που απολύθηκαν, επειδή η νέα εταιρεία «Αττικές Διαδρομές», που ανέλαβε τη διαχείριση των διοδίων, προσέλαβε νέους εργαζόμενους κάτω των 25 ετών με χαμηλούς και επιδοτούμενους μισθούς, στέλνοντας στον δρόμο 23 οικογένειες.
   Οι εργαζόμενοι κρατούν για 8η ημέρα σήμερα ανοιχτές τις μπάρες των διοδίων, χωρίς να παρεμποδίζουν κανέναν άλλον εργαζόμενο να πάει κανονικά στη δουλειά του, διεκδικώντας το αυτονόητο: την εργασία τους.
   Το ΜΕΤΑ καταδικάζει κάθε απόπειρα εκφοβισμού τους, όπως έγινε σήμερα, όπου εστάλη ο αστυνομικός διευθυντής της περιοχής, προκειμένου να τους «συστήσει» να φύγουν από το χώρο.
   Η συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου, ακόμα και τώρα που έχει πέσει, εξακολουθεί να εκφοβίζει εργαζομένους, υπηρετώντας πιστά τους δανειστές. Οι ημέρες της, όμως, είναι μετρημένες καθώς η «Κυριακή της Ανατροπής» πλησιάζει.

Δε θα σταματήσουν, εάν δεν τους σταματήσουμε. 
Ή εμείς ή αυτοί. 
Μονόδρομος σήμερα η Ανατροπή τους. 

Από τη Γραμματεία ΜΕΤΑ, 5-1-15

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.