19 Ιαν 2015

Στην συνάντηση με τους κτηνοτρόφους του Δήμου Ν. Σκουφά

- Παρενέβη και τοποθετήθηκε και η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της "Ήπειρος Ανατροπής"
- Συζήτηση και ενημέρωση για τα προβλήματα της κτηνοτροφίας στην περιοχή μας


   H αντιπρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Ηπείρου, εκλεγμένη με την "Ήπειρο Ανατροπής", Τζένη Κοίλια-Ταπραντζή, μαζί με τον Βασίλη Μπαλάσκα, μέλος της γραμματείας της περιφερειακής παράταξης, συναντήθηκαν με κτηνοτρόφους του Δήμου Νικολάου Σκουφά, μετά από πρόσκλησή τους.
   Η συζήτηση που αναπτύχθηκε έγινε σε κλίμα αγανάκτησης απέναντι στην πρακτική αφανισμού τους που ακολουθείται εδώ και καιρό από τις κεντρικές πολιτικές του κράτους, αλλά και από τις εφαρμογές τους στην Περιφέρεια της Ηπείρου (τιμές γάλακτος, ξεπούλημα Αγροτικής Τράπεζας και Δωδώνης, καταρροϊκός πυρετός κ.α.)
   Από την Τζένη Ταπραντζή-Κοίλια καταγράφηκε στην συζήτηση η ανάγκη συνεχούς επαγρύπνησης, μπροστά στις αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο άμεσα,με εργαλείο και την τοπική αυτοδιοίκηση στην Περιφέρεια (έστω και από την θέση της αντιπολίτευσης), έτσι ώστε αυτός ο τομέας της παραδοσιακής πρωτογενούς παραγωγής για την χώρα μας,που κινδυνεύει με καταστροφή, να ορθοποδήσει και να στηρίξει ολόκληρη την κοινωνία σε νέες συνθήκες μιας συνολικότερης προοπτικής...
   Στην συνάντηση παρενέβη και τοποθετήθηκε και η Όλγα Γεροβασίλη, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και επικεφαλής της "Ήπειρος Ανατροπής".
   Στην συζήτηση έγινε ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα της κτηνοτροφίας από τον Δ/ντή της κτηνιατρικής υπηρεσίας Άρτας Άγγελο Μανώλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.