15 Δεκ 2014

Ο Τσίπρας προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα για την χώρα και προειδοποιεί όσους τρομοκρατούν - Video

Ο Σαμαράς και η παρέα του προτιμούν να το κάνουν Κούγκι, παρά να δεχθούν την απόφαση του ελληνικού λαού...

   Ο Αλέξης Τσίπρας σε έκτακτη σύσκεψη στην Κουμουνδούρου κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «είναι ικανός ακόμα και να σκηνοθετήσει bankrun, με τεχνητή φυγή κεφαλαίων, φίλα προσκείμενών του επιχειρηματιών, προκειμένου να κάνει πειστικό το επιχείρημα του φόβου. Έχουν, όμως, γνώσιν οι φύλακες. Όσοι το επιχειρούν θα λογοδοτήσουν», διεμήνυσε.
   Νωρίτερα είχε προηγηθεί ρεπορτάζ της Helena Smith, ανταποκρίτριας στην Αθήνα, της βρετανικής εφημερίδας Guardian, που αναφέρεται εκτενώς στις απροκάλυπτες παρεμβάσεις ξένων παραγόντων, ενώ παραθέτει και σχόλιο στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος χαρακτηρίζει ως "win-win" για την κυβέρνηση την επιχείρηση τρομοκράτησης.
   "Ακόμα κι αν χάσουμε στην εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας πάλι θα βγούμε κερδισμένοι επειδή οι ψηφοφόροι θα κατηγορήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ για το χάος που προκλήθηκε και αυτό θα μας εξασφαλίσει τη νίκη στις εθνικές εκλογές" 
   “Even if we lose [the vote for president] we will win because voters will blame Syriza for the chaos that will ensue,” he said. “And that will assure us victory in a national election.”
   Σε συνέχεια των παραπάνω και σχετικά με το κλίμα φόβου-τρόμου-λέγε-λέγε-κάτι-θα-μείνει, το πρωί, η Σοφία Βούλτεψη, μιλώντας στο MEGA, εμμένοντας στην τακτική της καταστροφολογίας, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός».


 
   Λίγο αργότερα, ενώ ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης έλεγε ότι μπορεί οι μικροκαταθέτες να αποσύρουν τις καταθέσεις τους, για να μην τις χάσουν, αν βρεθεί ή χώρα σε πιστωτικό γεγονός, ο παριστάμενος στο πάνελ Νίκος Βούτσης αντέδρασε έντονα και ζήτησε να παρέμβει ο ίδιος ο Σταύρος Δήμας, λέγοντας: «Να παρέμβει ο κ. Δήμας που στο όνομά του γίνεται αυτή η άθλια τρομοκρατία. Αν ο κ. Δήμας μέχρι το μεσημέρι δεν έχει παρέμβει, που στο όνομά του γίνεται αυτή η αλητεία η πολιτική, θα έχει πολύ μεγάλη ευθύνη».



   Αργότερα, το μεσημέρι η Βούλτεψη προσπάθησε να το μαζέψει και με γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε, η κυβερνητική εκπρόσωπος εξέφρασε την απορία της για το «πώς μια αναφορά σε ένα γεγονός, μπορεί τελικά να διαστρεβλώνεται και να εμφανίζεται ως … ‘δήλωση’, κάτι το οποίο δεν συνέβη» και ότι η ίδια «ουδέποτε υιοθέτησε κάτι τέτοιο» κι άλλα τέτοια όμορφα...
   Για να σας πω την αλήθεια, δεν προξενεί καμιά έκπληξη όλη αυτή η περιρρέουσα τρομοκρατία και καταστροφολογία που εκπορεύεται από τα έγκατα του Μαξίμου, τα ίδια έκαναν και το 2012.
   Ξεχνούν όμως ότι ο Φλεβάρης του 2015 δεν μοιάζει σε τίποτε με το 2012, ο κόσμος, πλέον, ξέρει και δεν θα εξαπατηθεί.
   Πάντως, ας είμαστε έτοιμοι να δούμε κι άλλα τέτοια και πολύ χειρότερα, μέχρι την ώρα που θα ξεκουμπιστούν.
   Είναι πασιφανές ότι ο Σαμαράς και η παρέα του προτιμούν να το κάνουν Κούγκι, παρά να δεχθούν την απόφαση του ελληνικού λαού...

1 σχόλιο:

  1. Πέφτει η μνημονιακή κυβέρνηση. Πλησιάζει η λευτεριά. Το θηρίο ξεψυχώντας λυσσομανά, χτυπιέται, βρυχάται, αλλά πεθαίνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.