15 Δεκ 2014

Η Κομισιόν απαντά σε Σαμαρά και παπαγαλάκια: Κανένα Grexit, κανένα πιστωτικό γεγονός

Φρένο στην "εκστρατεία του τρόμου"

   Ακυρώνει η Kομισιόν την κυβερνητική ρητορική τρομοκράτησης της κοινής γνώμης με τα περί GREXIT και "πιστωτικού γεγονότος".
   Με δηλώσεις της, η εκπρόσωπος Τύπου Μίνα Αντρέεβα, τονίζει ότι "το μόνο σενάριο πάνω στο οποίο εργάζεται η Ευρωπαϊκή Επιτροπή βασίζεται στη σταθερή παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη".
   Κληθείσα να σχολιάσει τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα και τη στάση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην περίπτωση που η Ελλάδα οδηγηθεί σε βουλευτικές εκλογές, η Μίνα Αντρέεβα είπε ότι η δέσμευση της Επιτροπής στις προσπάθειες των ελληνικών Αρχών και του ελληνικού λαού έχει υπάρξει απολύτως σαφής, κάτι το οποίο, όπως είπε, αποτυπώθηκε και στην ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας.
   Παράλληλα, η εκπρόσωπος της Κομισιόν παρέπεμψε στις δηλώσεις που θα γίνουν κατά την επίσκεψη του επίτροπου Οικονομίας, Πιέρ Μοσκοβισί, που βρίσκεται ήδη στην Αθήνα.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.