22 Αυγ 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Πρόβατα βόσκουν στα... δικαστήρια στην Άρτα

Τελικά, είμαστε βουκολική πόλη...


   Το ότι υπάρχουν καταγγελίες για ολόκληρα μαντριά που βρίσκονται σε δημόσιες (ή μήπως δημοτικές;) εκτάσεις στην περιοχή των Βλαχερνών, το ξέραμε (όπως το ξέρουν και οι αρμόδιοι, νομίζω...).
   Ότι έχουν μειωθεί δραστικά, με νόμο της συγκυβέρνησης, οι επιλέξιμοι βοσκότοποι, γι' αυτό οι κτηνοτρόφοι πήραν πουρμπουάρ αντί για εξισωτικές αποζημιώσεις, το γνωρίζαμε.
   Η σημερινή εικόνα, όμως, στο δικαστικό Μέγαρο (όσο Μέγαρο μπορεί να είναι ένα προκάτ μέσα στη λασπουριά) της Άρτας, με τα πρόβατα να βόσκουν στα σκαλιά του Πρωτοδικείου, είναι απ' τ' άγραφα. Εκτός κι αν περιμένουν να δικαστούν για χρέη προς το δημόσιο...
   Να δούμε τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη πόλη...


4 σχόλια:

  1. Και απ'έξω και απο μέσα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολοι και ολα τα ξερουμε και κανενας δεν μιλαει ετσι δεν ειναι ΓΡΗΓΟΡΗ ...μια παο τα ιδια εισαι...το να κανουμε κριτικη ειναι το πιο ΕΥΚΟΛΟ.....ααα και δεν ειμαι ουτε βολεμενος ουτε δεξιος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε φίλε, δεν ξέρω γιατί νοιώθεις την ανάγκη να ξεκαθαρίσεις ότι δεν είσαι ούτε βολεμένος ούτε δεξιός, από την στιγμή που η ανάρτηση δεν έχει σχέση με τέτοια θέματα. Ξέρω όμως, ότι άλλο είναι να γνωρίζεις κάτι κι άλλο να μπορείς να το αποδείξεις κιόλας.
      Για παράδειγμα:
      Λέει κάποιος: Έχω προφορική εντολή από τον δήμαρχο να εκτελέσω έργο. Το εκτελώ, το παραδίδω και δεν με πληρώνει. Πηγαίνω στα δικαστήρια για να πληρωθώ και μπαίνω υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του δημάρχου που με κορόιδεψε.
      Έχουμε και λέμε λοιπόν:
      Κάθε λογικός άνθρωπος καταλαβαίνει ότι είναι ένα ωραίο κολπάκι για να παρακαμφθούν οικονομικές επιτροπές, δημοτικά συμβούλια κλπ και να γίνει μια ανάθεση στα μουλωχτά. Μπορεί να το αποδείξει; Προφανώς όχι...

      Διαγραφή
  3. Θα ήθελα να μου εξηγήσει ο κ. γιώργος.γ τι εννοεί με το απέξω και από μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.