17 Ιουλ 2014

Κλείνει η οδός Κομμένου στην Άρτα, λόγω έργων

Από τη Δευτέρα 21/7/2014 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί
 
Ο Δήμαρχος Αρταίων ενημερώνει ότι θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας επί της οδού Κομμένου από την συμβολή με την Οδό Κατσιμήτρου έως την αντίστοιχη με την οδό Άρη Βελουχιώτη από τη Δευτέρα 21/7/2014 και για όσο χρονικό διάστημα απαιτηθεί.
   Η κίνηση των οχημάτων από Γλυκόριζο προς Άρτα και αντίστροφα θα γίνεται μέσω της οδού Άρη Βελουχιώτη.
   Οι παραπάνω ρυθμίσεις κυκλοφορίας οχημάτων γίνεται στα πλαίσια κατασκευής του έργου «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ ΤΡΙΓΩΝΟΥ»

3 σχόλια:

  1. στην Κομμένου μονίμως έργα γίνονται. Τουλάχιστον αυτός που θα παραλάβει το έργο να έχει λίγη τσίπα, ώστε τα φρεάτια να μην είναι υπερυψωμένα όπως στην Κατσιμήτρου. Έλεος σε αυτή την πόλη. Έχουμε μάθει τις λακκούβες απ έξω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποια έργα? σαν αυτά που γίνονται στην περιοχή Σκοπευτηριου, που στο όνομα της νησίδας χαλασανε μια χαρά πεζοδρόμιο (που το περιμέναμε 40 χρόνια να γίνει όπως ήταν) και το κάνανε πρανες -για ποιο λόγο δεν έχω καταλάβει ακόμη,μήπως για να πέφτουν ο πεζοί?- Και καλά να ήταν καλοφτιαγμένο πρανες με μια λογική κλήση να το καταλάβω. Αυτό δεν ειναι πεζοδρόμιο, ειναι πεζοδρόμιο με βουναλακια! Αν το έφτιαχναν παιδιά του δημοτικού σχολείου θα είχε καλύτερη επιτυχία. Αλήθεια ποιος έχει αναλάβει αυτό το έργο? Πως πήρε τη δουλειά? Το επιβλέπει κανείς το έργο? ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ κ. Δήμαρχε πηγαίνετε να περπατήσετε το πεζοδρόμιο απο το τέλος της πλατείας Κρυστάλλη μέχρι το φούρνο του Μολωνη και αν δε φάτε τα μούτρα σας, ελάτε να μας το πείτε. Προσωπικά αν θελήσω να ξαναπερασω απο αυτό το κομμάτι για ψώνια στο κρεοπωλείο η στο μπακάλικο θα πρεπει να κρατάω και μπαστούνι. Και μη νομίσετε οτι είμαι μεγάλης ηλικίας. Συμμαθητές είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.