15 Ιουλ 2014

Οι νικητές της ζωής καθαρίζουν το Μονολίθι στην Πρέβεζα

Μήνυμα προς την κοινωνία με την συμμετοχή ντόπιων συλλόγων

   Καθαρισμό της παραλίας στο Μονολίθι της Πρέβεζας θα πραγματοποιήσουν τα μέλη τoυ Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων (ΚΕ.Θ.Ε.Α) Ήπειρος, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών διακοπών που πραγματοποιούν στην περιοχή μας.
   Η οικολογική παρέμβαση έχει οριστεί για την Παρασκευή 18 Ιουλίου από τις 9.40 έως τις 11.40 με την συμμετοχή του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Θωμά, τον Σύλλογο Ανθρώπολις, τον Σύλλογο Φίλων Ποδηλάτου, τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών, καθώς επίσης τον Περιβαλλοντικό και τον Ορειβατικό Σύλλογο.
   Tα μέλη του ΚΕ.Θ.Ε.Α θέλουν με αυτό τον τρόπο να στείλουν ένα μήνυμα προς την κοινωνία για την προσπάθεια που κατέβαλλαν και κατάφεραν να βγουν νικητές από τη μάχη με τις εξαρτησιογόνες ουσίες. 
   Το ΚΕ.Θ.Ε.Α Ήπειρος  δημιουργήθηκε το 2007 και σήμερα διαθέτει ένα δίκτυο θεραπευτικών υπηρεσιών στα Ιωάννινα, την Ηγουμενίτσα και την Άρτα, που μπορεί να αντιμετωπίσει ολοκληρωμένα το πρόβλημα της χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.