18 Ιουλ 2014

Απόψε ξεκινάει μια μοναδική τριήμερη εμπειρία στα 1200μ. στα Τζουμέρκα!!!

- Χαμός στο ίσιωμα!!!
- Πώς θα ανεβείτε
- Πού θα μείνετε: Το camping είναι ελεύθερο και προτείνεται ανεπιφύλακτα
- Ποιοι καλλιτέχνες θα σας κάνουν παρέα

Χαμός Στο Ίσιωμα 3 – Φεστιβάλ Τζουμέρκων: 
αυτό το καλοκαίρι πάμε ψηλά. Ανεβαίνουμε… στα 1200 μ.!
   Το εναλλακτικό μουσικό φεστιβάλ, «Χαμός Στο Ίσιωμα – Φεστιβάλ Τζουμέρκων», έφτασε στον 3ο του χρόνο και θα ανεβάσει στα 1200 μέτρα των Τζουμέρκων, στο Βριζοτόπι Ποτιστικών Ιωαννίνων, πολλά και καλά μουσικά ονόματα στις 18,19 και 20 Ιουλίου 2014.
   Σε ένα υπέροχο τοπίο, 30 χλμ από τα Ιωάννινα, με δασική βλάστηση και δίπλα στα όρια του Εθνικού Δρυμού αλλά με δομές που να κάνουν το ελεύθερο κάμπινγκ μια εύκολη υπόθεση, το Χαμός Στο Ίσιωμα 3 φιλοδοξεί να φέρει κοντά όλους τους ανθρώπους που ζουν, εκφράζονται και ακούν εναλλακτικά.
   Μουσική τους παρέα επί πολλές ώρες κάθε μέρα, οι παρακάτω καλλιτέχνες:

Παρασκευή 18 Ιουλίου
*Penny Dreadful
*Κοντομάνικο Μπλουζ
*Κύριος Κ
*Σπυριδούλα & Δημήτρης Πουλικάκος
*Mr. Highway Band

Σάββατο 19 Ιουλίου
*Τα Μήλα
*Απλή Μέθοδος Των Τριών
*Γιάννης Βενιαμίν
* Οδ. Τσάκαλος/ Στ. Δρογώσης/ Μαν. Φάμελλος/ Νικ. Ζιώγαλας
*Radio Sol * Muchatrela

Κυριακή 20 Ιουλίου 
* Ρεμπετόφιλοι Ιωαννίνων
*What The Funk
*Ital Light
* Διώνη
* Pnoetica
* Melios Balkana Mama

Η μουσική κάθε μέρα ξεκινά από τις 19.00

Εισιτήρια:
Για τη Παρασκευή 18/7 – 12 €
Για το Σάββατο 19/7 - 16€
Για τη Κυριακή 20/7 - 12€
Για όλες τις μέρες - 24€

* Η κατασκήνωση είναι ελεύθερη και θα υπάρχει μπαρ, φαγητό, wifi, τουαλέττες, Ιατρείο.
* Η είσοδος σε παιδιά μέχρι 10 ετών είναι δωρεάν.
* Προς διευκόλυνση όλων είναι πολύ σημαντικό να έχετε προμηθευτεί από πριν τα εισιτήρια σας.
* Παρακαλείστε να φυλάξετε το εισιτήριό σας έως τη λήξη του φεστιβάλ.

   Επίσης, επιλέγετε αν θέλετε φθηνή και ασφαλή μεταφορά με λεωφορείο προς και από το φεστιβάλ (μόνο από Ιωάννινα): Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26511 11844, κόστος: 3 ευρώ για το μονοήμερο, 5 ευρώ για τους κατασκηνωτές τριημέρου.
   Ο κάθε επισκέπτης που θα εισέρχεται στο χώρο του φεστιβάλ θα λαμβάνει, ανάλογα με το εισιτήριο που θα αγοράζει ή που θα έχει ήδη αγοράσει, το ειδικό βραχιολάκι εισόδου, το οποίο θα υποχρεούται να φοράει μέχρι τη λήξη της ημέρας ή του τριημέρου αντίστοιχα. Οι κατασκηνωτές υποχρεούνται να αγοράσουν εισιτήριο τριημέρου. Δεν θα επιτραπεί η κατασκήνωση σε επισκέπτες με μονοήμερο εισιτήριο. 

Οδηγίες για το πώς να… ανεβείτε:
Χάρτες:
http://wikimapia.org/23575176/el/%CE%92%CE%A1%CE%99%CE%96%CE%9F%CE%A4%CE%9F%CE%A0%CE%99-1170%CE%BC
https://www.google.gr/maps/place/%CE%A0%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC+455+00/@39.5789833,21.0369732,3493m/data=!3m1!1e3!4m2!3m1!1s0x135be16ebe3817bd:0x2657a94fbb182528
   Η πρόσβαση στο φεστιβάλ γίνεται με Ι.Χ. Η απόσταση από τα Ιωάννινα είναι 30km - 29km άσφαλτος και 1km καλός ορεινός δρόμος.
Από Ιωάννινα: Ιωάννινα, Κουτσελιό, Χαροκόπι, Κέδρος, Πετροβούνι, Βριζοτόπι.
Από Εγνατία: Έξοδος για Τζουμέρκα, Κουτσελιό, Χαροκόπι, Κέδρος, Πετροβούνι, Βριζοτόπι 
   Λεωφορείο: Θα οριστούν δρομολόγια με λεωφορείο, αφού συμπληρωθεί πρώτα ο απαιτούμενος αριθμός επιβατών. Τα δρομολόγια θα μεταφέρουν τους επισκέπτες στο φεστιβάλ το μεσημέρι της Παρασκευής και θα τους επιστρέψουν στα Ιωάννινα το μεσημέρι της Δευτέρας.
Επίσης υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οριστούν δρομολόγια με επιστροφή την ίδια ημέρα για κάθε μέρα του φεστιβάλ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα δρομολόγια καλώντας στο 26511 11844 ή στέλνοντας τα στοιχεία τους (ονομ/μο & τηλέφωνο επικοινωνίας) με e-mail στο info@xamosstoisioma.gr

Πάρκινγκ: Υπάρχει διαθέσιμο πάρκινγκ έξω από το χώρο του φεστιβάλ περιορισμένων θέσεων, γι’αυτό προτείνουμε σε όσους διαθέτουν οχήματα να μεταφέρουν όσα περισσότερα άτομα μπορούνε, για την ευκολότερη διεξαγωγή του φεστιβάλ και για σεβασμό προς τη φύση. Επίσης, όσοι δεν διαθέτουν οχήματα προτείνουμε ανεπιφύλακτα τη μεταφορά τους με τα δρομολόγια λεωφορείων. 

Πού θα μείνετε: Η κατασκήνωση είναι ελεύθερη και την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Το μέρος σίγουρα θα σας μαγέψει και είναι κατάλληλο για να σας φιλοξενήσει, αφού θα διαθέτει τουαλέτες, φαγητό, μπαρ, ιατρική βοήθεια, γραφείο πληροφοριών και πολλές μεριές για να στήσετε τις σκηνές σας κάτω από τις φυσικές σκιές των πεύκων και ελάτων.

Σημαντικές πληροφορίες: τόσο για την κατασκήνωση, όσο και για την απλή επίσκεψή σας στο φεστιβάλ είναι να προετοιμαστείτε για τις δροσερές βραδιές που χαρακτηρίζουν το μέρος, καθώς βρίσκεται σε υψόμετρο 1180μ. και μέσα στην καρδιά του δάσους.

Απαγορεύεται αυστηρά το άναμμα φωτιάς! Παρακαλούμε θερμά να σεβαστείτε το χώρο και να μαζεύετε τα σκουπίδια σας. 

Καιρός:
http://www.okairos.gr/%CE%AE%CF%80%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%82/%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC.html

Περισσότερες Πληροφορίες και ειδήσεις της τελευταίας στιγμής: www.xamosstoisioma.gr
Το φεστιβάλ τελείται υπό την αιγίδα του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων και της Περιφέρειας Ηπείρου. 


Οι συμμετέχοντες: 

Παρασκευή 18 Ιουλίου

*Penny Dreadful
   Οι Penny Dreadful δημιουργήθηκαν τον Μάρτιο του 2010 από μια παρέα τριών φίλων: τον Γιάννη Καλιφατίδη (κιθάρα, φωνή), τον Πάνο Μπόμπολα (μπάσο) και τον Νίκο Παναγιώτου (τύμπανα). Με αυτή τη σύνθεση, η μπάντα κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του 2010 το πρώτο της demo, με τον τίτλο Sweet November. Από τον Ιούνιο του 2011, στο σχήμα προστέθηκε ως δεύτερος κιθαρίστας ο Χρήστος Καλλιμάνης.
   Το γκρουπ πήρε το όνομά του από το ομώνυμο είδος των βρετανικών αναγνωσμάτων του 19ου αιώνα, τα οποία κόστιζαν μία πένα, ενώ η θεματολογία τους στρεφόταν γύρω από ιστορίες φρίκης και γοτθικού τρόμου.
   Οι Penny Dreadful έχουν εμφανιστεί στις περισσότερες από τις μεγάλες αθηναϊκές σκηνές (Fuzz, An Club, 6 d.o.g.s.) ενώ έχουν ανοίξει συναυλίες για ιστορικές μπάντες, όπως οι Last Drive, Illegal Operation, Alex K., αφήνοντας πάντοτε τις καλύτερες εντυπώσεις. 
www.reverbnation.com/pennydreadfulathens 
www.myspace.com/pennydreadfulathens 
www.facebook.com/pages/Penny-Dreadful/110077089059477?ref=hl

*Κοντομάνικο Μπλουζ
   Το Κοντομάνικο Μπλούζ δημιουργήθηκε το φθινόπωρο του 2008 στα Γιάννενα από τον Νικόλα Μποντίνα και τον Θωμά Μήτση, περισσότερο σαν ένα δημιουργικό μουσικό πεδίο πάνω στους στίχους του Νικόλα παρά σαν μπάντα. Έκτοτε και ως τη σημερινή μορφή, το Κοντομάνικο Μπλουζ άλλαξε σύνθεση αρκετές φορές.
   Από το Κοντομάνικο Μπλούζ πέρασαν αρκετοί μουσικοί, οι οποίοι άφησαν το ίχνος τους ανεξίτηλα πάνω σε αυτή την εξελίξιμη μουσική κολεκτίβα με τα παραγωγικά τους παιξίματα. Μέλη : Λάγδας Βασίλης – κιθάρες, Κάλλης Νίκος – μπάσο, Μπίλλης Σταύρος – τύμπανα, Μποντίνας Νικόλας – κιθάρα, φωνή

*Κύριος Κ
   Ο κος Κ. είναι ολογράφως ο κύριος Κ, ο οποίος γεννήθηκε και ζει στις Αχαρνές, στον Κόκκινο Μύλο. Σπούδασε στο ΤΕΙ Μουσικής Τεχ/γιας & Ακουστικής στο Ρέθυμνο το 2002 και το 2005 έλαβε μέρος με το τραγούδι του «Χαμένη Ελπίδα» στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Στον απόηχο του φεστιβάλ συνεργάστηκε με τον παραγωγό Χρ. Μουράτογλου, με καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες όπως ο Μ. Φάμελλος, καθώς και με έμπειρους μουσικούς όπου άλλοτε μοιράστηκε μαζί τους την ίδια σκηνή και άλλοτε τα τραγούδια του.
   Το βιβλίο «ο Πύργος» του Φρ. Κάφκα και άλλες παράξενες συμπτώσεις τον οδήγησαν λίγο αργότερα στο να συνοψίσει το επώνυμό του στη γραφή «κος Κ.» δημιουργώντας έτσι τη μουσική του αφετηρία. Έκτοτε, έχει εκδώσει ένα E.P. με τίτλο «Κος Κ.» (Coo Recs, 2010) και δύο δίσκους το «Εδώ είναι το σπίτι μου» (E.M.I.,2011) και το «Σήματα Καπνού» (RedMillHood,2013).
   Παράλληλα δημιουργεί το στούντιο Νήπιο και αναλαμβάνει την παραγωγή των δίσκων του, αλλά και την παραγωγή δίσκων άλλων καλλιτεχνών, όπως ο διπλός δίσκος του Λεωνίδα Μπαλάφα «Ας Ρίχνει και Χαλάζι» (2012).
   Ακόμα, τον συναντάμε σαν κιθαρίστα στο πλευρό του γνωστού παραγωγού Sillyboy -με τα LP’s: “Played” (Just Gazing Recs,2010), “Nature of Things”(Just Gazing Recs,2012) - όπου παίζουν live τους δύο δίσκους του καλλιτέχνη ως opening act στη συναυλία του Tim Booth στην Ιερά Οδό & σε αυτήν των Hurts, στο Fuzz, ενώ ταυτόχρονα, δημιουργούν μία δυνατή ομάδα παραγωγής (Recording/Mixing/Producing) όπου φέρνουν μέχρι και σήμερα, εις πέρας από κοινού, ενδιαφέροντα άλμπουμ άλλων καλλιτεχνών και συγκροτημάτων όπως για παράδειγμα το E.P. των The Noise Figures.
www.facebook.com/thodoriskontakos
www.jumpingfish.gr/KYRIOS_K

*Σπυριδούλα & Δημήτρης Πουλικάκος
   Ο Δημήτρης Πουλικάκος θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής ροκ σκηνής, ο οποίος μάλιστα αποκαλείται χαρακτηριστικά «πατριάρχης». φέτος κλείνει σαράντα επτά χρόνια on the road.Ο MHTS.O.S. ή θείος Νώντας ή Πουλίκας, ή Δημήτρης Πουλικάκος εκτός από τραγουδιστής είναι και ηθοποιός, μουσικός, ραδιοφωνικός παραγωγός, συνθέτης και γενικά μια ιδιαίτερη σημαντική και καλλιτεχνική μορφή για την χώρα μας, ο ορισμός της εναλλακτικής περσόνας. 
   Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 21 Ιανουαρίου 1943, επί της οδού Πατησίων, από σχετικά εύπορη αστική οικογένεια.
   Συμμετείχε στην έκδοση του περιοδικού "Πάλι" μαζί με τους Νάνο Βαλαωρίτη, Παναγιώτη Κουτρουμπούση, Γιώργο Μακρή με δικά του κείμενα καθώς και μεταφράσεις.
   Για πολλά χρόνια έκανε ραδιοφωνικές εκπομπές, αυτοαποκαλούμενος "Θείος Νώντας" (έτσι τον αποκαλούσε και ο Παύλος Σιδηρόπουλος, τον οποίο ο ίδιος αποκαλούσε ανηψιό), σε διάφορους σταθμούς (ποτέ δεν χρησιμοποίησε το πραγματικό του όνομα ως ραδιοφωνικός παραγωγός).
   Υπήρξε μέλος του συγκροτήματος MGC, το οποίο οφείλει το όνομά του στον ηθοποιό Ντίνο Ηλιόπουλο, και αρχηγός του ροκ συγκροτήματος Εξαδάκτυλος και των Αχ-Βαχ (στους οποίους έπαιζαν εκτός των άλλων, μπάσο-φωνητικά ο Σταμάτης Σπανουδάκης και πλήκτρα ο Άλεξ Σπυρόπουλος).
   Συνεργάστηκε ως συνθέτης, εκτελεστής, παραγωγός και μουσικός με πολλούς άλλους έλληνες ρόκερ και συγκροτήματα (Θανάσης Γκαϊφύλλιας, Βλάσης Μπονάτσος, Σταύρος Λογαρίδης, κ.ά.).
   Έγινε γνωστός με τις εμφανίσεις του σε ταινίες και τηλεοπτικές σειρές στις δεκαετίες του '70, ’80 και του ’90.
   Όσο για το συγκρότημα Σπυριδούλα, αυτό εμφανίστηκε σε μια νεκρή εποχή για το ελληνικό ροκ και η παρουσία του ήταν καταλυτική για την αναζωογόνηση του χώρου. Απ' τις πρώτες συναυλίες τους και ειδικά απ' αυτή στο Σπόρτιγκ παραμονές Χριστουγέννων του 1977, τράβηξαν την προσοχή του κόσμου κι άρχισαν να γίνονται γνωστοί από στόμα σε στόμα. Πυρήνας του γκρουπ ήταν οι αδελφοί και κιθαρίστες Βασίλης και Νίκος Σπυρόπουλος, αλλά η υπόλοιπη σύνθεση άλλαξε αρκετές φορές (από τις τάξεις του πέρασαν ονόματα όπως ο Νίκος Ζιώγαλας (τραγούδι), ο Πάνος Κατσιμίχας (φυσαρμόνικα, τραγούδι), ο Bees (ντραμς) κ.ά.) Συνεργάστηκαν το 1978 με τον Παύλο Σιδηρόπουλο και κυκλοφόρησαν τους πρώτους μήνες του 1979 το θρυλικό LP "Φλου". Το 1982 ηχογράφησαν το άλμπουμ "Νάυλον Ντέφια Και Ψόφια Κέφια»,αλλά λίγους μήνες μετά το σχήμα διάλυσε ως το 1994 όπου η Σπυριδούλα επανεμφανίστηκε στο μουσικό προσκήνιο με το άλμπουμ "Ταξίδι Στο Κέντρο Της Πόλης" και τρία χρόνια μετά κυκλοφόρησαν σε ανεξάρτητη παραγωγή το άλμπουμ "Σε Τροχιά Με Απόκλιση". Το 1999, μετά τον θάνατο του Ν. Δόικα, το συγκρότημα διαλύθηκε και πάλι για να επανασυνδεθεί το 2004 και να κυκλοφορήσουν το 2006 το CD "Το Βλέμμα Των Ανθρώπων’. Η σημερινή σύνθεση του συγκροτήματος είναι: Ν.Σπυρόπουλος (φωνή, κιθάρα), Β.Σπυρόπουλος (κιθάρα, φωνητικά), Β.Χάνος (μπάσο, φωνητικά) και Π.Βουρδουμπάς (τύμπανα).Οι Σπυριδούλα , συμπλήρωσαν 35 χρόνια από την ίδρυσή τους. 
www.facebook.com/pages/%CE%A3%CE%A0%CE%A5%CE%A1%CE%99%CE%94%CE%9F%CE%A5%CE%9B%CE%91/140951685953039

*Mr. Highway Band
   Οι Mr. Highway Band είναι ένα συγκρότημα με έδρα την Αθήνα που παρά το νεαρό της ηλικίας του, καθώς δεν έχουν κλείσει ακόμα τα τρία χρόνια ζωής, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την ως τώρα πορεία του, τις αρκετές διακρίσεις και τη συνεχή δουλειά του: διακρίσεις σε διαγωνισμούς (Bon Jovi Opening Act Contest, Hard Rock Rising 2012), διοργάνωση κάθε χρόνο του δικού τους φεστιβάλ (Music Highway Festival), συνεργασίες και εμφανίσεις με πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες, κυκλοφορία του ντεμπούτου δίσκου τους «Is Τhat Myself» (2012), ο οποίος εξαντλήθηκε σε ένα χρόνο κυρίως μέσω των ζωντανών εμφανίσεων της μπάντας. Σημαντικότατη υπήρξε η πολύ πετυχημένη συνεργασία τους για ένα χρόνο με τον σπουδαίο καλλιτέχνη Χρήστο Θηβαίο με τον οποίο περιόδευσαν σε όλη σχεδόν την Ελλάδα και την Κύπρο.
   Κινούμενοι στον ευρύτερο χώρο του rock και με τη μοναδική ικανότητά τους να ενσωματώνουν δημιουργικά τις ποικίλες επιρροές τους (blues, country, americana κ.α.) οι Mr. Highway Band έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν το δικό τους πρωτότυπο και αναγνωρίσιμο ύφος. Δυνατό σημείο της μπάντας οι ζωντανές εμφανίσεις της, οι οποίες χαρακτηρίζονται από την ένταση και το δυναμισμό τους και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα που δημιουργείται ανάμεσα στο συγκρότημα και το κοινό του.
   Τον Ιανουάριο του 2014 κυκλοφορεί ο δεύτερος δίσκος του γκρουπ με τίτλο «Story Of My Life» και η μπάντα είναι έτοιμη για μια σειρά εμφανίσεων σε όλη τη χώρα (και όχι μόνο) για την προώθηση του. Το Story Of My Life- Tour είναι έτοιμο να προσφέρει εκπληκτικές βραδιές μουσικής, χορού και έντασης. 
   Οι Mr. Highway Band είναι: Γιάννης Αφένδρας (Mr. Highway), Γρηγόρης Ψαλτάκος, Θύμιος Σπηλιωτόπουλος, Διονύσης Τσιούνης, Κώστας Καλπάκης 
www.facebook.com/pages/Mr-Highway/130209683723288
www.reverbnation.com/mrhighwayband

Σάββατο 19 Ιουλίου

* Τα Μήλα (Σάββατο μεσημέρι, 13.00)
   "Εμείς εδώ δεν ήρθαμε να φάμε και να πιούμε. Μόνο σας αγαπούσαμε κι ήρθαμε να σας δούμε".
   Με τον Αλέξανδρο στο λαούτο και όταν χρειαστεί στο βιολί, την Αντιγόνη στην κιθάρα και τον Μανώλη στην κρητική λύρα, το νέι και τα κρουστά παίζουμε ότι αγαπάμε. Και ότι αγαπάτε... Τραγουδάμε μαζί σας, τραγουδάμε για σας και πολλές φορές τραγουδάτε εσείς για μας!
   Ήπειρο, Θράκη, Κρήτη, νησιά, με ανοιχτά πανιά, βαρκάκια στη σειρά και νεράιδες της αυγής ταξιδεύουμε και γλεντούμε όλοι!
   Λαούτο-βιολί-φωνή : Αλέξανδρος Τσίτος – Κιθάρα/ φωνή: Αντιγόνη Στάππα – Νέι/ κρητική λύρα / κρουστά/ φωνή: Μανώλης Παλιάκης

*Απλή Μέθοδος Των Τριών
   Οι Απλή Μέθοδος Των Τριών σχηματίστηκαν το 2005 από τους Πάνο και Θανάση Σεντελέ και τον Ηλία Αράπογλου. Το σχήμα αποτελείται από μπάσο, τύμπανα και πλήκτρα ενώ μουσικά κυμαίνεται σε ήχους ambient, συνδυάζοντας στοιχεία rock, funk και reggae. ‘Έχουν πραγματοποιήσει εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές της Ελλάδας. Δισκογραφικά η μπάντα αναμένεται να εκδώσει το πρώτο single της, με τίτλο ‘’Sage of Blue’’ το οποίο και θα είναι έτοιμο στο τέλος του καλοκαιριού.

*Γιάννης Βενιαμίν
   Ο Γιάννης Βενιαμίν γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται από μικρή ηλικία με τη σύνθεση τραγουδιών και τη μουσική γενικότερα. Το 2006 μετακόμισε στην Αθήνα και το 2007 ξεκίνησε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα κάνοντας ζωντανές εμφανίσεις ως κιθαρίστας και τραγουδιστής. Από το 2008 μέχρι και σήμερα εμφανίζεται στην house band του Σταυρού του Νότου επίσης ως κιθαρίστας-τραγουδιστής. Μαζί με τον Λεωνίδα Κουγιουμτζόγλου στα drums, τον Κώστα Μαδεμλή στο μπάσο και την ηχοληψία και τον Μάνο Στάγια δεύτερο ηχολήπτη. Πρόσφατα ολοκλήρωσε το πρώτο cd με τίτλο ”Υπέροχοι και Μόνοι” που αποτελείται από 10 τραγούδια που έγραψε ο ίδιος.
www.veniamin.info

* Οδ. Τσάκαλος/ Στ. Δρογώσης/ Μαν. Φάμελλος/ Νικ. Ζιώγαλας
   Οι αξιότιμοι κύριοι Νίκος Ζιώγαλας, Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης και Οδυσσέας Τσάκαλος συναπαρτίζουν μια παρέα φίλων, συναδέλφων, κουμπάρων, γονιών, αρχηγών κι υπαρχηγών. Αυτό το καλοκαίρι αναλαμβάνουν επικίνδυνες αποστολές στον Ελλαδικό χώρο και ανεβαίνουν κι αυτοί στα 1200 μ.
   Πρόκειται για μια οντότητα ομοσπονδιακής μορφής. Οι πληροφορίες σχετικά με την δράση τους είναι αντικρουόμενες. Φέρονται να συνεργάζονται συχνά τα τελευταία χρόνια (σε όλους τους πιθανούς συνδυασμούς) αλλά διατηρούν πεισματικά την αυτοτέλεια τους. Οι πρόσφατες αναφορές κάνουν λόγο για ένα πολυφωνικό, πολυπολικό και πολυπαραγοντικό σχήμα όπου ως συνήθως όλοι παίζουν τον ρόλο του επικεφαλής .Το ότι όλο αυτό με ένα παράδοξο τρόπο λειτουργεί πλήρως εγείρει βάσιμες υποψίες ότι ίσως στο κέντρο του κύκλου να υπάρχει κάποιου είδους αόρατη αρχή. Είναι επίσης ένα ιδιόμορφο μουσικό όχημα αλληλοβοηθείας που δια της αλληλοδιδακτικής μεθόδου στηρίζεται αποκλειστικά στα δικά του εκτελεστικά μέσα. Φαίνεται να το απασχολεί η μουσική αλλά το ίδιο δεν απασχολεί πάνω από δύο μουσικούς. 
www.facebook.com/pages/Odysseas-Tsakalos/166999663323586 (fan page) 
www.stathisdrogosis.gr/index.php 
www.famellos.gr - www.facebook.com/pages/Manolis-Famellos/45746582002 
www.facebook.com/nikos.ziogalas

* Radio Sol
   Οι Radio Sol σχηματίστηκαν μετά από ατέρμονες συζητήσεις στο τρίγωνο Gran Via, Temple Bar και Πραξιτέλους & Χαβρίου γωνία. Τα ερωτήματα που τέθηκαν (σε υπαρξιακό επίπεδο μόνο) δεν ήταν απόλυτα σαφή γι' αυτό και οι απαντήσεις (σε πρακτικό επίπεδο φυσικά) επήλθαν μετά το πέρας 5 ολόκληρων χρόνων.
   Πού; Ποιός; Πότε; Γιατί; Πόσα; Τι πόσα; Και μετά... το μεγάλο μετά, το μεγάλο τίποτα. Το μόνο που βλέπαμε ήταν το χρόνο να σηκώνει για μας το ποτήρι του ψηλά και το τίποτα ξαφνικά άρχισε να φαίνεται κάτι. Αρχικά στήσαμε κεραία στο Tibidabo απ' όπου κερδίσαμε ένα συνοθύλευμα από παράσιτα αναμεμιγμένα με χάλκινα σε ρυθμό 2/4, άρσεις στο δεξί και ταμπούρο που ξύνει.
   Κατοχυρώθηκε! Η εκπομπή κάπου στο στενό του Γιβραλτάρ έφτασε στο τέλος της, Τα φορτώσαμε όλα σε μια βέσπα, γυρίσαμε το κουμπί ψάχνοντας για βραχέα και τραβήξαμε για το βορρά. Κάπου στο δρόμο γνωρίσαμε έναν άνθρωπο που είχε να μιλήσει ένα χρόνο και μας έδειξε με τα χέρια την πόλη που... τραγουδούσαν όλοι μα αυτός δεν άκουγε κανέναν. Baile Atha Cliath! Εδώ είμαστε, καθόλου βουνά, σήμα καμπάνα, φωτογραφίες με τον Phil Lynott, τζαμαρίσματα στην Rorry Galagher corner ... ρε συ, ο γέρος που μας έστειλε εδώ μήπως ήταν ο Μπέκετ ή ο Μέρφυ;
   Κατοχυρώνεται. Οι μεξικάνοι αφέθηκαν στη σιέστα τους και οι ιρλανδοί στην τύχη τους. Το ρεύμα του κόλπου δεν ήταν για τα δικά μας κόλπα. Υγρασία, κατοχυρώθηκε, -5, κατοχυρώθηκε, εκτεταμένος αλκοολισμός, κατοχυρώθηκε και σπαστικό, αργό βασανιστικό με κόντρα άνεμο drizzle, κατοχυρώθηκε!
   Επόμενη πράξη, Μιλάνο. Συναυλία στο Teatro Litta, Α.Μ.Ε (Atene Milano Ensemble), μήλο μου κόκκινο στην 28η Οκτωβρίου, “κύριε πρέσβη μας κακομαθαίνετε”, “και *** τα υπουργεία σας κύριε πρέσβη”, ποδηλατάκι στην Duomo και ξαφνικά... παρεμβολές απο Αθήνα. Μπαίνουμε στα FM. Αφρικανικά λικνίσματα στην ταράτσα, “ευτυχία είναι...”, κάτω μαγνήτες, κιθάρες στον ενισχυτή μπάσου, μπάσο σαν κιθάρα, κουβέρτα στο ταμπούρο, φωνή ταμπουρωμένη, “ευτυχία είναι να παίζεις μουσική και να μη σε ακούει κανένας”, γιαπωνέζος ντράμερ... βζζζ, βζζζζτττ κούρδισε λίγο τα ποτενσιόμετρα γιατί πιάνω ακαταλαβίστικα. Δεν πειράζει. Έτσι ήτανε πάντα μόνο που κάποτε ήμασταν παιδιά μα τώρα δες πως γίναμε παιχνίδια. Στήνουμε κεραία απ' την αρχή κι απ' το studio Ηχείον ξεκινάμε εκπομπή. Τα ονόματά μας ακούω στον αέρα. 
   Κι αυτό κατοχυρώθηκε.
myspace.com/radiosolmusic
www.facebook.com/info.radiosol
www.jumpingfish.gr/radiosol

* Muchatrela
   H Muchatrela Band είναι η μπάντα με τον πιο φρέσκο ήχο και την πιο τρελή διάθεση στην πόλη! Ξεκίνησαν την διαδρομή τους τον Οκτώβριο του 2012 μέσα από μουσικούς πειραματισμούς αυτοσχεδιασμού και συνεχή δημιουργία αναμειγμένη με χαρά και τρέλα!
   Μια είναι η λέξη που μπορεί να τους χαρακτηρίσει: Party! Τούμπες, κοντραμπάσα, σαξόφωνα, τρομπόνια και τρομπέτες, κιθάρες, γιουκαλίλια και νταούλια παίζουν από τους εκλεπτυσμένους ήχους της Νέας Ορλεάνης μέχρι τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς των βαλκανίων και από το λίκνισμα του Latin και της Cumbia μέχρι τους μυσταγωγικούς χορούς σε κύκλο της παραδοσιακής μουσικής.
   Μέχρι και σήμερα έχουν κάνει πάνω από 100 live εμφανίσεις σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στην υπόλοιπη Ελλάδα (Θέατρο Χυτήριο-Art Cafe, Θέατρο Εμπρός, El convento del arte, Karamuza cocktail bar, Quilombo centro cultural, Block33 κ.α.) καθώς και στο εξωτερικό (Κωνσταντινούπολη: Leyla Teras Bar, Kooperatif Art& Performance Hall, Karakedi Bar κ.α.).
   Επίσης έχουν συμμετάσχει σε διάφορα events (Παγκόσμια Ημέρα Κουκλοθεάτρου 2013 στην Τεχνόπολη, Street food and tunes by deBόp, Πρωτοχρονιάτικες Εκδηλώσεις του Δήμου Αθηναίων 2013 κ.α.) και φεστιβάλ (Γιορτές της Γης, 3rd World Jazz Festival, 7η Αντιρατσιστική Γιορτή του Κυριακάτικου Σχολείου Μεταναστών, 8ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ Κοινωνικής Αλληλεγγύης Χανίων Κρήτης, Φρικαρία 2013, European Youth Week 2013, 1ο & 2ο Φεστιβάλ Χρωμάτων Μεταξουργείου).
   Η ατμόσφαιρα που δημιουργούν και η σύνδεση τους με το κοινό είναι μοναδική. Όταν και όπου τους συναντήσεις ένα είναι το σίγουρο.. βάλε φαντασία και τρέλα... Muchatrela ! 
www.jumpingfish.gr/Muchatrela
www.facebook.com/MuchatrelaBand

Κυριακή 20 Ιουλίου

* Ρεμπετόφιλοι Ιωαννίνων (Κυριακή μεσημέρι, 13.00)
   Ο Σύλλογος Ρεμπετόφιλων Ιωαννίνων καλεί όλους τους φίλους της ρεμπέτικης μουσικής, οργανοπαίχτες και μη, σε ένα αυτοσχέδιο μεσημεριανό γλέντι!
   Η γνώση είναι αυτή που βάζει σε τάξη τη ζωή μας. Η γνώση μπορεί να προέλθει από εμπειρίες των άλλων, μπορεί να μοιραστεί. Και όταν μοιράζεται είναι η πολιτιστική γνώση, η κουλτούρα.
   Ο Σύλλογος "ΡΕΜΠΕΤΟΦΙΛΟΙ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ" ιδρύθηκε το 2013 με σκοπό την ανάδειξη και προώθηση της γνώσης γύρω από τη φιλοσοφία της ρεμπέτικης και παραδοσιακής μουσικής.
   Τα μέλη του Συλλόγου συναντιούνται τακτικά και ανταλλάσουν απόψεις και ιδέες περί της μουσικής, μα πάνω απ ’όλα διασταυρώνουν πενιές. Μέσα σε αυτές τις συγκεντρώσεις βρίσκουν γόνιμο έδαφος, ιδέες για σεμινάρια και μαθήματα σχετικά με τη ρεμπέτικη και παραδοσιακή μουσική. Διοργανώνονται εκθέσεις και δρώμενα για την προβολή πολιτιστικών και εικαστικών θεμάτων, με σκοπό την ευαισθητοποίηση του πολίτη.
   Στόχοι του Συλλόγου είναι η δημιουργία χώρου συγκέντρωσης μουσικών αλλά και φίλων της μουσικής, η λειτουργία χώρου πρακτικής εξάσκησης των μουσικών, η εγκατάσταση ραδιοφωνικού σταθμού μέσω του διαδικτύου, η διενέργεια συναυλιών και η λειτουργία αρχείου μουσικής και βιβλιοθήκης.
   Η μουσική είναι πάθος και το ρεμπέτικο πρέπει να αντιμετωπίζεται ως πηγή έμπνευσης με σεβασμό στη δύναμη της διαχρονικότητας και όχι σαν κομμάτι ιστορίας πάνω σε μια ιεραρχική μουσική πυραμίδα.

*What The Funk?
   Από τις αρχές του 2009 όπου οι πρώτοι τρεις What the Funk μαζεύτηκαν στο δωμάτιο του ντράμερ και άρχισαν να κάνουν φασαρία, ίσως να έχει αλλάξει μόνο το γεγονός ότι η μπάντα αριθμεί πέντε μέλη, εξίσου ανισόρροπα στα μυαλά τους αλλά και το ότι πλέον δείχνουν μεγαλύτεροι.
   Σήμερα, μετά από πολλές ώρες πειραματισμού στο στούντιο και με πλούσια live στο ενεργητικό τους σε underground σκηνές της Αθήνας και άλλες όπως το Gagarin205, Legalize It Protestival, Six Dogs, Κ44 και μια πληθώρα φεστιβάλ εντός και εκτός Αθηνών, οι What the Funk είναι έτοιμοι να κυκλοφορήσουν το ντεμπούτο άλμπουμ τους σε βινύλιο με τίτλο «I’n’I». Όντας μια μπάντα χωρίς κύριο αντιπροσωπευτικό είδος ώστε να χωρέσουν σε ένα μόνο μουσικό ράφι δισκοπωλείου, οι ίδιοι πιστεύουν ότι ο πλουραλισμός των μουσικών επιλογών τους είναι αυτό που πραγματικά τους χαρακτηρίζει καθώς στο «I’n’I» μπορεί κανείς να ακούσει από Dub συνθέσεις με κοινωνικοπολιτικό στίχο σε κομμάτια όπως το «Ομορφότερα Όνειρα», Groovy Hip-Hop στο ομώνυμο κομμάτι «What the Funk», μέχρι καθαρό Reggae στολισμένο με ήχους από μπουζούκι στο «Back to the roots».
   Oι What the Funκ, μπήκαν για πρώτη φορά στο στούντιο να ηχογραφήσουν χωρίς να έχουν επίσημα τραγουδιστή, τον χειμώνα του 2011. Έκτοτε συμπλήρωσαν άλλα πέντε κομμάτια στο ενεργητικό τους μέχρι το καλοκαίρι του 2012, όπου και πραγματοποίησαν την πρώτη μίνι περιοδεία τους εκτός Αθηνών. Συνέχισαν με την ηχογράφηση και σύνθεση της δουλειάς τους μέχρι την τελευταία στιγμή για να εξασφαλίσουν ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν θα είναι ακόμα ένας δίσκος με τραγούδια συνθετικά άρτια και πλήρη, αλλά ένα μουσικό ημερολόγιο της προσωπικότητάς τους που ο κάθε στίχος έχει να πει μια ιστορία για τους ίδιους αλλά και για το πως βλέπουν τον κόσμο.
   Έτσι όταν σε κομμάτια όπως το «Πουτάνα Αθήνα» βγαίνει όλος ο ρομαντισμός και η παλιακή αισθητική της μπάντας, το «Blues αισθητική και αλητεία» έρχεται να γκρεμίσει τον μύθο και τα αποθέματα ομορφιάς, αντιπαραβάλλοντας την underground ματιά των συνθετών του στο σήμερα. 
   Αλλά και πάλι, το «Kaleidoscope» ξαναβάζει τον ακροατή σε έντονα συναισθηματικό κλίμα θέλοντας να δώσει εικόνες μαγικές ενώ παράλληλα το «Πράσινο Βανάκι», χέρι-χέρι με το «Joy» θίγουν το θέμα των ναρκωτικών και παρουσιάζουν την πραγματική πλευρά τους.
   Τέλος στο’ I’n’’I, οι What the Funk συνεργάζονται και συνουσιάζονται με επιφανείς καλλιτεχνικές προσωπικότητες από τον χώρο της ελληνικής Ηip-Ηop και όχι μόνο, όπως οι Νικήτας Χ-ray Κλιντ και Felipe (Ρόδες United), οι Word of Mouth (Greek Beatbox Team και μέλη των Tomahok) και τον παλαίμαχο της Blues και ελληνικής Ροκ σκηνής, Ζωρζ Πιλαλί.
www.facebook.com/wuttafunk

*Ital Light
   Μια φορά και ένα καιρό… έξι πολυφωνικοί και πολυρυθμικοί νοματαίοι από τελείως διαφορετικές μουσικές και γεωγραφικές προελεύσεις, αψηφούν τη βορειοδυτική βροχή και καταχνιά των Ιωαννίνων και φέρνουν τον ήλιο με το ζόρι, αποφασίζοντας την άνοιξη του 2010 να φτιάξουν μια Roots Reggae μπάντα!
   Τρία χρόνια, πολλές συναυλίες, συνεργασίες και συμμετοχές μετά, ακόμη αλωνίζουν τη χώρα φορτωμένοι με τα όργανα και τον εξοπλισμό τους, σε αμάξια που χαλάνε μέσα σε καλαμποκοχόραφα και φορτηγάκια με σπασμένα τα τζάμια φορώντας χαβανέζικα.
   Φέρνουν όμως μαζί τους μια τρελή μουσική γιορτή, πολλά χαμόγελα και πολλά θετικά grooves και vibes.
   Σε μια περίοδο όπου όλα φαίνεται να έχουν χάσει την αξία τους, που κυριαρχεί ο φόβος, ο θυμός και η κατάθλιψη, οι Ital Light τραγουδάνε με όλη τη φωνή τους, οτι δεν θα παίξουμε τα επικίνδυνα παιχνίδια της σύγχρονης Βαβυλωνίας, ότι ο δρόμος που διαλέξαμε είναι τραχύς, αλλά δεν θα γυρίσουμε πίσω, και ότι η αγάπη είναι ο μοναδικός δρόμος και δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτήν.
   Αυτοί είναι οι ITAL LIGHT:
ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ - GUITAR, VOCALS
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΛΑΠΑΣ - GUITAR, VOCALS, HARMONICA
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΡΑΔΗΣ - KEYBOARDS, VOCALS
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΚΟΥΛΗΣ - BASS
ΤΑΣΟΣ ΜΟΥΣΠΟΥΛΗΣ - DRUMS, VOCALS
ΘΑΝΟΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - PERCUSSION, VOCALS 
www.facebook.com/groups/131805450183229/
myspace.com/itallight

* Διώνη
   Το γυναικείο, πολυφωνικό, φωνητικό σχήμα «Διώνη» αυτοπαρουσιάζεται: η ανάγκη μας να εκφραστούμε μέσα από το ηπειρώτικο πολυφωνικό τραγούδι, έτσι όπως το ακούσαμε από τις γιαγιάδες και τους γονείς μας, μας οδήγησε, την Άνοιξη του 2004, στη Θεσσαλονίκη, να δημιουργήσουμε ένα γυναικείο πολυφωνικό σχήμα, τη «Διώνη», το οποίο αποτελούμε οι: Ευαγγελία, Παρασκευή και Χριστίνα Γκόγκου, Ειρήνη και Παναγιώτα Κολιούση. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τα ακούσματα που αποκτήσαμε βιωματικά, αλλά και να τα εξελίξουμε μέσα από ένα δικό μας τρόπο έκφρασης. Σε αυτό το πλαίσιο έχουμε πραγματοποιήσει μία σειρά από συναυλίες και συνεργασίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ιδιαίτερα γόνιμη είναι η συνεργασία μας με τον Γιάννη Αγγελάκα. Βρεθήκαμε με αφορμή το soundtrack της ταινίας «Ψυχή βαθιά» του Π. Βούλγαρη και συνεχίζουμε μαζί του τους πειραματισμούς και αυτοσχεδιασμούς μας στο ντοκιμαντέρ «Άκουσα το θεό να κλαίει» της Ελπίδας Σκούφαλου αλλά και σε συναυλίες του Γ. Αγγελάκα και των «Επισκεπτών». 
   Η ΔΙΩΝΗ είναι η θεά της υγρής φύσης, η γονιμοποιός δύναμη του αρχέγονου υγρού στοιχείου, που κατάγεται από ρίζες παλαιότατες. Σύζυγος του Δία, πατέρα θεών και θνητών και μητέρα της Αφροδίτης και του Έρωτα, αναγκαίου στοιχείου κάθε δημιουργίας. ΔΙΩΝΗ, το όνομα που διάλεξαν πέντε κορίτσια από την Ήπειρο για να δώσουν στο σχήμα, που αποτελεί την έκφραση του δικού τους μοναδικού ιδιώματος, χειμαρρώδους, γάργαρου, απόκοσμου και πολυφωνικού.
   Η ηπειρώτική τους καταγωγή καθόρισε όχι μόνο την απόφασή τους να ασχοληθούν με το πολυφωνικό τραγούδι αλλά και την βαθύτητα και τη λιτότητα στην ερμηνεία τους. Μην ξεχνάμε ότι το ηπειρώτικο πολυφωνικό τραγούδι είναι η αρχαιότερη μορφή πολυφωνίας στα Βαλκάνια, ένα είδος μουσικής σύνθεσης, όπου διαφορετικές ταυτόχρονες φωνές συνδυάζονται αντιστικτικά, άλλοτε με μεγαλύτερη και άλλοτε με μικρότερη αυτονομία.

* Pnoetica
   Οι Pnoetica δημιουργήθηκαν το 2007. Ο πρώτος τους δίσκος «Η νυχτερινή μάζωξη των μουσικών» («A night call for musicians») κυκλοφόρησε το 2013 και περιέχει κυρίως οργανικές συνθέσεις. Ο ήχος του συγκροτήματος ανήκει στον Jazz-Rock χώρο με επιρροές από την Ελληνική-παραδοσιακή μουσική. Το συγκρότημα μετρά αρκετές εμφανίσεις σε φεστιβάλ και μουσικές σκηνές – κυρίως στην Ήπειρο, όπου και δραστηριοποιείται.
   Τα μέλη του συγκροτήματος είναι οι: Παναγιώτης Τέλλης (φλάουτο, σαξόφωνα, φωνή), Αδάμ Σωτηρόπουλος (ηλεκτρική κιθάρα), Ευθύμης Σφαιρόπουλος (ηλεκτρικό μπάσο) και Κώστας Δημητρίου (ντραμς).
www.myspace.com/pnoetica
www.sonicbids.com/band/pnoetica/ 
www.youtube.com/user/pnoetica
www.facebook.com/pages/Pnoetica/145504138835062

* Melios Balkana Mama
   Oι Melios Balkana Mama είναι μια 10μελής μουσική παρέα που τον τελευταίο χρόνο έχει κάνει αισθητή τη παρουσία της στα μουσικά δρώμενα τόσο με το πολυπληθές σχήμα τους όσο και με τις μουσικές τους εμπνεύσεις και διασκευές επαναπροσδιορίζοντας το βαλκανικό (έθνικ ? ) στοιχείο στην ελληνική μουσική σκηνή με έναν χαρούμενο και ευφάνταστο τρόπο που σε ξεσηκώνει. Μέσα από όλο αυτό το μουσικό ταξίδι στα βαλκάνια (στις μουσικές του κόσμου) αλλά και με επιρροές από swing, reggae, ska, rock μουσικές, οι Melios Balkana Mama μας παρουσιάζουν τη πρώτη τους δισκογραφική δουλειά και μας δίνουν το προσωπικό τους μουσικό στίγμα στην νέα ελληνική μουσική σκηνή. Το ταξίδι των "Melios Balkana Mama" στη μουσική ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2011. Μέσα σ' αυτό το λίγο χρονικό διάστημα έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στα μουσικά δρώμενα με το Βαλκανικό ηχόχρωμα και τους ρυθμούς της κεντρικής Ευρώπης, μέσα από μια σειρά «πειραγμένων» διασκευών καθώς και με σημαντικές συνεργασίες ( Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων, Κωστής Μαραβέγιας, Γιάννης Κότσιρας, Παναγιώτης Καλατζόπουλος, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Σοφία Παπάζογλου, Idra Kayne, κ.α.) και συμμετοχές σε φεστιβάλ και μεγάλες διοργανώσεις (Athens World Music Festival, ARK Festival καθώς και στο Διαγωνιστικό Τμήμα Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους με το soundtrack της ταινίας «Μπλε Καρότσα» σε μουσική του Μέλιου Κατσαμάκη και σκηνοθεσία της Δήμητρας Μπαμπαδήμα).
   Μια από τις αγαπημένες συνεργασίες των Melios Balkana Mama ήταν η σύμπραξή με τον Κωστή Μαραβέγια στη μεγάλη του συναυλία στη Τεχνόπολη το καλοκαίρι του 2012.
   To Μάρτιο του 2013 η συνεργασία τους με τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο στη διασκευή του τραγουδιού «Ενός Λεπτού Φιλί» σε στίχους του Μιχάλη Γκανά και ερμηνεύτρια την Αγγελική Τουμπανάκη αλλά και στις παραστάσεις με τίτλο «Λόγια του Αέρα», στο Μικρό Παλλάς που ακολούθησαν, απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές και τους έκαναν ιδιαίτερα αγαπητούς στο ευρύτερο κοινό. 
   Το Σεπτέμβριο του 2013 ανοίγουν την τελευταία συναυλία της καλοκαιρινής περιοδίας του Γιάννη Κότσιρα στη Τεχνόπολη στα πλαίσια της κυκλοφορίας του καινούργιου του δίσκου.’(Μουσικό Κουτί’)
   Οι "Melios Balkana Mama" είναι οι :
Μέλιος Κατατσαμάκης ~ Στίχοι, Μουσική, Τραγούδι, Τρομπέτα
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος ~ Ενορχήστρωση, Πλήκτρα, Κόρνο
Παναγιώτης Καμβυσίδης ~ Τούμπα
Jim Μποσινάκος ~ Drums
Σπύρος Πελεκάνος ~ Ηλεκτρική Κιθάρα
Παναγιώτης Δανίκας ~ Ηλεκτρικό Μπάσο
Jim Σταρίδας ~ Τρομπόνι
Μάρκος Καραβάς ~ Σαξόφωνο Άλτο + Βαρύτονο
Γιώργος Κάστανος - Σαξόφωνο Σοπράνο 
Μυρτώ Καμβυσίδη – Τραγούδι 
www.facebook.com/pages/Melios-Balkana-Mama/121667944602571 
www.jumpingfish.gr/Melios


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.