28 Μαΐ 2012

Οι ανακατατάξεις της λίστας προκαλούν νευράκια στη Ν.Δ.

Θα γίνει του Αγίου Βαρθολομαίου αν...

   Ο κακός χαμός γίνεται από την πρόθεση Σαμαρά να πετάξει έξω εκλεγμένους βουλευτές προκειμένου να «βολευτούν» στελέχη της Δημοκρατικής Συμμαχίας της Ντόρας.
   Και καλά στην Κρήτη, όπου οι Αυγενάκης και Μαρκογιαννάκης πήραν περισσότερους σταυρούς από εκλεγμένους βουλευτές της Ν.Δ. και μπορεί το πράγμα να συζητηθεί. Το πρόβλημα αφορά κυρίως στην Ηλεία, όπου ο Κοντογιάννης "μπαίνει σφήνα" στους δύο εκλεγμένους, τον Κώστα Τζαβάρα και τη Διονυσία Αυγερινοπούλου, παρʼ ό,τι η... τελευταία ειδικά, κατέγραψε μεγάλη δυναμική και στις περιοχές της Ζαχάρως, όπου ως νεαρή πολιτικός συγκέντρωσε ψήφους ακόμη και από το ΠΑΣΟΚ. Στη Ζαχάρω, το ποσοστό της Ν.Δ κυμάνθηκε στο 33% και της Αυγερινοπούλου σε ποσοστά τύπου 95%, ενώ ο μέσος όρος σε όλο τον υπόλοιπο νομό δεν ξεπέρασε το 20%.
   Η εκλεγμένη Διονυσία Αυγερινοπούλου απειλεί θεούς και δαίμονες αν μπει στην τρίτη θέση του ψηφοδελτίου, κάτω από τον Γιώργο Κοντογιάννη της ΔΗΣΥ, ο οποίος δεν ήταν καν υποψήφιος στην Ηλεία, αλλά στη Β' Αθήνας στις εκλογές.
   Το μεγάλο θέμα είναι ότι αν η Ν.Δ. είναι δεύτερο κόμμα και χάσει το μπόνους των 50 εδρών, τότε θα γίνει η νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.