7 Μαΐ 2014

Προχωράει δυνατά η Λίτσα Κιτσαντά στο Δήμο Αρταίων - Φωτό

Ανοίγει ο δρόμος για μια ιστορική νίκη στο β' γύρο των δημοτικών εκλογών

   Το Σάββατο 3/5, κλιμάκιο της "Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής", με επικεφαλής την υποψήφια Δήμαρχο Αρταίων, Λίτσα Κιτσαντά, πραγματοποίησε κοινή εξόρμηση στην αγορά, μαζί με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Σάββα Ρομπόλη και Δημήτρη Χριστόπουλο, που είχαν επισκεφτεί την Άρτα, στο πλαίσιο της εκστρατείας για τις ευρωεκλογές.
   Κατόπιν, η Λίτσα Κιτσαντά, μαζί με υποψηφίους του δημοτικού συνδυασμού, επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά και συνομίλησε σε θερμό κλίμα με τους παραγωγούς και εμπόρους.
   Την Κυριακή 4/5, η επικεφαλής του συνδυασμού, Λίτσα Κιτσαντά, μετέβη στην Αθήνα και μίλησε σε συγκέντρωση ετεροδημοτών, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου των ταχυδρομικών υπαλλήλων.
   Εμπεδώνεται πλέον ως κοινή πεποίθηση ότι το μήνυμα της "Ριζοσπαστικής Δημοτικής Αλλαγής" για την ανάγκη μιας μεγάλης ανατροπής στο Δήμο, βρίσκεται σε πλήρη αντιστοιχία με τις διαθέσεις και τις ανάγκες της αρτινής κοινωνίας που, στις 18 Μαΐου, θα στείλει το δικό της ηχηρό μήνυμα στην κάλπη και θα ανοίξει το δρόμο για μια ιστορική νίκη στο β' γύρο των δημοτικών εκλογών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.