15 Ιαν 2014

Αυτό είναι το Success Story της Ηπείρου: Πρωτιά στη... φτώχεια!!!

Γιατί ξεχνάτε τον Χρήστο της Άρτας; Γιατί μνημονεύετε μόνο τον Γιώργο στα συγχαρητήρια; Λίγα υπέγραψε ο Χρήστος;

   Δεν ξέρω αν το διαβάσατε, αλλά η Ήπειρος τρέχει με... χίλια!!! 
   Ας είναι καλά οι συγκυβερνητικοί ΣαμαροΒενιζέλοι που μας οδηγούν. Ένα πρόβλημα μόνο υπάρχει: Η Ήπειρος αντί να προχωράει προς τα μπροστά (πώς το 'λεγε στην αφίσα ο Γιώργος ΣτύλιοςΔίπλα σας και μπροστά για την επόμενη μέρα;), πήγε προς τα πίσω, στην προηγούμενη δεκαπενταετία. Γιατί εκεί μας πήγαν οι "δίπλα μας", μάς επέστρεψαν εκεί που βρισκόμασταν προ δεκαπενταετίας.
   Με βάση τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής, η Ήπειρος αποτελεί τη φτωχότερη περιφέρεια της χώρας.
   Πρώτοι στην φτώχεια, στην κορυφή του βάθρου της χώρας η Ήπειρος: με κατά κεφαλήν ΑΕΠ 12.957 ευρώ, μείωση 8% σε σχέση με το 2010.
   Τα πράγματα δυσκολεύουν όλο και περισσότερο και είναι να απορεί κανείς σε ποιο πλανήτη ζούνε αυτοί που βλέπουν οράματα του τύπου Success Story...
   Κατόπιν όλων αυτών δεν έχει και πολύ άδικο το EpirusPost που αναφωνεί "Στην υγειά σας βρε παιδιά…" και γράφει:
   Επιτέλους! Η Ήπειρος κατέκτησε την πρωτιά! Μια υπερηφάνεια όπως και να 'χει τη νοιώθεις, δεν τη νοιώθεις; Λίγο είναι να είσαι πρώτος σ' ολόκληρη τη χώρα, ανάμεσα στους πρώτους σε όλη την Ευρώπη;
   Ω...ποία χαρά για την Άννα.... Μετά από τόσες ιστορίες επιτυχίας στα τηλεοπτικά παράθυρα μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένη... Η Ήπειρος κατέκτησε την πρωτιά!
   Τόσο κόπο, αγώνα και δυνάμεις σπατάλησε ο Σταύρος κι ως υπουργός αλλά και έπειτα, για την προώθηση των μεγάλων οδικών αξόνων και να, επιτέλους, βρήκε κι αυτός τη δικαίωσή του: Η Ήπειρος κατέκτησε την πρωτιά!
   Μετά από τόσο κόπο στη Διεύθυνση του Ιδρύματος Καραμανλή, ο Κώστας, μπορεί να αισθάνεται δικαιωμένος για τις όλο και πιο σπάνιες επισκέψεις στα Γιάννινα. Το έβαλε το λιθαράκι του για την πρωτιά!
   Κι οι αγροτοπατέρες μας; Ο Βαγγέλης; Και ο Μιχάλης; Αυτοί που τόσο κόπο έκαμαν για την μη ιδιωτικοποίηση της ΔΩΔΩΝΗ; Ε! Αυτοί κι αν δικαιώθηκαν πια... Η Ήπειρος κατέκτησε την πρωτιά!
   Κι ο υφυπουργός μας; Ο Αντώνης; Μεγάλη χαρά την έχει σήμερα κι αυτός! Στην υγεία μας βρε παιδιά! Η Ήπειρος κατέκτησε την πρωτιά!
   Ο Δημήτρης της Πρέβεζας – καλά σύντροφε εσύ μας ξέχασες νωρίς.... Αλλά μια δικαίωση θα την πήρες; Δεν την πήρες;
   Δικαιωμένος και ο νέος της Άρτας.... Με τόσες θετικές ψήφους στη Βουλή για τα μνημόνια και τα μεσοπρόθεσμα έχει κι αυτός μερίδιο στην πρωτιά.... Μια χαρά θα την έχει λοιπόν.... Δεν θα την έχει;
   Κι ο Αλέκος; Κι ο Αλέκος με τη μεγάλη απορρόφηση στο ΕΣΠΑ! Περιφερειάρχης της πρωταθλήτριας, βρε, συγκρίνεται με τίποτα τούτη η υπηρηφάνεια;
   Εκείνος δε που μέχρι δακρύων θα έπρεπε να συγκινείται στο άκουσμα της είδησης είναι ο ένοικος του Προεδρικού μεγάρου! Ο Κάρολος! Ω, ποία τιμή να είσαι γέννημα θρέμμα της πρωταθλήτριας!
   Όλοι οι Ηπειρώτες περήφανοι! Τέτοια μέρα χαράς ξημέρωσε για τον τόπο! Success story! Μεγάλο!
   Τι; Μα η πρωτιά είναι στη φτώχεια;;; Και λοιπόν; Η πρωτιά είναι πρωτιά! Μη λαϊκίζετε και μη μηδενίζετε τις προσπάθειες που γίνονται! Εκτσογλανίζετε την κοινωνία! Αυτοί απλώς τη φτωχοποιούν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.