3 Ιαν 2014

Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς για την ΝΕΡΙΤ με χαράτσι αλά... διόδια!!!

- Πανάκριβο χαράτσωμα
- Ακούστε τι ειπώθηκε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Κώστα Αρβανίτη

   Η ΝΕΡΙΤ είναι σαν τους δρόμους. Μπορεί να μην έχουν αρχίσει ακόμη να κατασκευάζονται, αλλά ο εθνικός μας εργολάβος εδώ και χρόνια εισπράττει τα διόδια...
   Έτσι ακριβώς και με τη ΝΕΡΙΤ. Μπορεί να μην έχουμε ΝΕΡΙΤ, όμως το "ανταποδοτικό τέλος" υπέρ της ΝΕΡΙΤ θα αρχίσουμε να το πληρώνουμε μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ εδώ και τώρα, διότι αυτό αποφάσισε η κυβέρνηση. Μάλιστα, το νέο χαράτσι, έρχεται ως πρωτοχρονιάτικο «δώρο» καθώς η υπουργική απόφαση υπογράφτηκε στις 31/01/2013.
   Πρωτοχρονιάτικος μποναμάς λοιπόν, με το νέο χαράτσι που επέβαλε ο αρμόδιος υφυπουργός Ραδιοτηλεόρασης Παντελής Καψής για την ΝΕΡΙΤ, η οποία δεν έχει ακόμη λειτουργήσει. Όλοι οι φορολογούμενοι πλέον πληρώνουν μηνιαίως 3 ευρώ "ανταποδοτικό τέλος" ουσιαστικά για την λειτουργία της υποβαθμισμένης ΔΤ.
   Και προσέξτε: Τα μισά λεφτά θα πηγαίνουν στο βαρέλι χωρίς πάτο του χρέους, θα είναι δηλαδή μιά έμμεση φορολογία, ένα ακόμα χαράτσι.
   Εγώ πάντως δεν κατάλαβα κάτι: Για την ΕΡΤ με τους 3 τηλεοπτικούς σταθμούς, με τους 19 ραδιοφωνικούς σταθμούς, με την Ορχήστρα, με το Αρχείο, για όλα αυτά, δίναμε 4,3 ευρώ ανταποδοτικό τέλος και φωνάζαμε. Για αυτό το έκτρωμα, τη ΔΤ, θα δίνουμε 3 ευρώ και όλα καλά;
   Μιλά στο Κόκκινο και στον Κώστα Αρβανίτη ο εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ, Νίκος Τσιμπίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.