3 Ιαν 2014

Το θέατρο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για τα νέα χαράτσια στην Υγεία...

Έρχεται η ώρα που δεν θα έχουν μέρος να κρυφτούν...

   Τις τελευταίες μέρες και ώρες παίζεται ένα άθλιο και ποταπό θέατρο από τα κόμματα της συγκυβέρνησης (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) γύρω από τα νέα χαράτσια στην Υγεία που θα επιβαρύνουν απευθείας τους ασθενείς (25 ευρώ για εισαγωγή για νοσηλεία στα νοσοκομεία και 1 ευρώ ανά εκτελούμενη συνταγή στα φαρμακεία).
   Μάλιστα γα τα χαράτσια αυτά έχουν εκδοθεί από τη συγκυβέρνηση και σχετικές εγκύκλιοι για άμεση εφαρμογή αυτών των μέτρων (ΚΛΙΚ ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ).
   Το αναφέρουμε αυτό με αφορμή μια ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΠΑΣΟΚ (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) -το οποίο ψήφισε με χέρια και με πόδια τα συγκεκριμένα χαράτσια- που αναφέρει ότι το ΠΑΣΟΚ θα επιμείνει στην απόσυρση του συγκριμένου χαρατσιού (25 ευρώ) και την απάντηση του Α. Γεωργιάδη (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)!!!
   Μέσα από τις συγκεκριμένες ανακοινώσεις αποκαλύπτεται το επίπεδο πολιτικής αθλιότητας και αλητείας των κομμάτων της συγκυβέρνησης.
   Εμείς, για να έχετε μια πλήρη εικόνα της εξέλιξης της υπόθεσης, σας παρουσιάζουμε τις σχετικές δημοσιεύσεις μας και πιστεύουμε ότι μια ανάγνωσή τους θα σας αποκαλύψει πλήρως το παιχνίδι που παιζόταν γύρω από τα συγκεκριμένα χαράτσια από την ημέρα ψήφισης του σχετικού νόμου
   Ι) Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012 - Έρχεται νέο χαράτσι για τους ασθενείς
   ΙΙ) Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012 - Λυκουρέντζος προσπαθώντας να αποφύγει τη μαζική λαϊκή καταδίκη… 
   ΙΙΙ) Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013 - Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια κ. Λυκουρέντζο!
   ΙV) Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 - Αθλιότητες δικαιολόγησης του χαρατσιού των 25 ευρώ στα νοσοκομεία 
   V) Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 - Κοινωνική αλληλεγγύη σύμφωνα με τον Άδωνη Γεωργιάδη το χαράτσι των 25 ευρώ για εισαγωγή στα νοσοκομεία!!!!
   VI) Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013 - Α. Γεωργιάδης για νοσοκομεία, κινητικότητα σε νοσοκομεία της περιφέρειας, προσλήψεις μονίμων γιατρών, γιατρούς με μπλοκάκι και 25 ευρώ.
   VII) Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014 - ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ!

Τα συμπεράσματα δικά σας...
ΑΛΛA ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΣΥΜΠΕΡAΣΜAΤΑ... 
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.