8 Ιαν 2014

Πήραν πίσω το 25ευρo, "ισοδύναμη" αύξηση σε τσιγάρα και καπνό

Από σήμερα ισχύει το χαράτσι του 1 ευρώ ανά συνταγή

   Τελικά, αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι ανάγκα και οι... θεόσταλτοι σωτήρες πείθονται. Γράψτε άκυρο για το 25ευρο...
   Χθες το βράδυ, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης εξέδωσε εγκύκλιο με την οποία καταργείται το μέτρο του εισιτηρίου των 25 ευρώ για νοσήλια στα δημόσια νοσοκομεία.
   Είχε προηγηθεί, νωρίτερα το απόγευμα, συνάντηση Σαμαρά-Βενιζέλου, όπου συμφωνήθηκε ότι το μέτρο θα δημιουργούσε κοινωνικές αντιδράσεις με ανεξέλεγκτες παρενέργειες για την συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ και γι' αυτό θα έπρεπε να βρεθεί κάτι άλλο στη θέση του. Τελικά, ως ισοδύναμο μέτρο ορίστηκε η αύξηση στην τιμή των τσιγάρων και του καπνού κατά 5 λεπτά.
   Δυστυχώς, η απόφαση για επιβάρυνση των ασφαλισμένων κατά 1 ευρώ ανά φαρμακευτική συνταγή όχι μόνο δεν καταργήθηκε, αλλά από σήμερα τίθεται σε ισχύ. Έτσι από σήμερα στα χρήματα που πληρώνατε για συμμετοχή στα φάρμακα, να υπολογίζετε +1 ευρώ ανά συνταγή.

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣΗΣΟΥΝΕ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ. ΤΟ 25ΑΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΝΕΩΝ ΤΑ ΛΙΣΘΕΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΤΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟΥ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΝ ΕΥΚΟΛΟΠΙΣΤΟΥΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΥΝΤΑΓΗ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΣΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΠΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΣΤΑ ............ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ.ΜΑΣΑΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΑΡΑΜΑ?ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΜΑΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.