8 Ιαν 2014

Ο Βενιζέλος... επιθεώρησε το Ζάππειο!!!

«Επιχείρηση αισιοδοξία» σε πλήρη εξέλιξη

   Χθες το πρωί, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών, πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ.λπ. κ.λπ. επιθεώρησε την πορεία των ετοιμασιών στο Ζάππειο Μέγαρο ενόψει της σημερινής πανηγυρικής έναρξης της ελληνικής προεδρίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, σε μια πασιφανή προσπάθεια άντλησης των υψηλότερων δυνατών επικοινωνιακών ωφελημάτων για τη μνημονιακή κυβέρνηση αλλά και τον ίδιο.


   Ο Βενιζέλος έσπευσε να αναμασήσει για μια ακόμη φορά τα περί «εξόδου από το μνημόνιο και την κρίση» και μετά την «επιθεώρηση» δήλωσε πως «το πρώτο εξάμηνο του 2014 είναι εξαιρετικά κρίσιμο για την Ευρώπη, ενόψει των ευρωπαϊκών εκλογών του Μαΐου και είναι εξαιρετικά κρίσιμο για την Ελλάδα γιατί είναι πραγματικά το εξάμηνο της αλλαγής, της στροφής προς την εθνική έξοδο από το μνημόνιο και την κρίση».
   Στο ίδιο μοτίβο, σημείωσε ότι «η προεδρία είναι μια εθνική υποχρέωση που πρέπει να την επιτελέσουμε με αποτελεσματικότητα, χάρη στην πολύ μεγάλη εθνική μνήμη που έχουμε ως χώρα από τις τέσσερις προηγούμενες προεδρίες που έχουν συνδεθεί με πολύ μεγάλες στιγμές στην πορεία της ΕΕ».
   Υπογράμμισε δε, ότι «οι οιωνοί είναι πάρα πολύ καλοί για μια προεδρία που μπορεί να αφήσει το στίγμα της και ταυτόχρονα να θυμίζει ότι η Ελλάδα της κρίσης με αξιοπρέπεια ξεπερνά την κρίση και εμφανίζεται με το πρόσωπο μιας θεσμικά ισότιμης, υπερήφανης και αξιοπρεπούς χώρας η οποία διεκδικεί αυτό που της ανήκει μέσα στην Ευρώπη και μέσα στον κόσμο».

340.000€ το κόστος της τελετής 
   «Η συμβολή του ιδιωτικού τομέα είναι πραγματικά καθοριστική» τόνισε ο Βενιζέλος, αναφερόμενος σε διάφορες ιδιωτικές χορηγίες, προσθέτοντας ότι «η δημόσια δαπάνη για την προετοιμασία του Ζαππείου ήταν ελάχιστη, δαπανήσαμε μόλις 340.000 ευρώ και αυτό κατέστη δυνατό χάρη στις χορηγίες», επιφυλασσόμενος, το ΥΠΕΞ, στο όνομα της ελληνικής πολιτείας, να τιμήσει τους χορηγούς.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.