17 Ιαν 2014

Το πρόγραμμα των ενημερωτικών επισκέψεων για την «Εγκατάσταση νέων γεωργών» για το έτος 2014 και για τη διαδικασία αδειοδότησης και νομιμοποίησης σταυλικών εγκαταστάσεων.

Στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων όλων των Δήμων του Νομού Άρτας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
«Εγκατάσταση νέων γεωργών» για το έτος 2014 - διαδικασία αδειοδότησης και νομιμοποίησης σταυλικών εγκαταστάσεων

   Από τη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Άρτας ανακοινώνεται ότι κλιμάκια υπαλλήλων της υπηρεσίας θα πραγματοποιήσουν ενημερωτικές επισκέψεις στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων όλων των Δήμων, με σκοπό την ενημέρωση όσων ενδιαφέρονται να υποβάλουν αίτηση ενίσχυσης – φάκελο υποψηφιότητας προς ένταξη στο Μέτρο 1.1.2. «Εγκατάσταση νέων γεωργών» για το έτος 2014, αλλά και για τη διαδικασία αδειοδότησης και νομιμοποίησης σταυλικών εγκαταστάσεων.
   Αναλυτικά το πρόγραμμα των ενημερωτικών επισκέψεων έχει ως εξής:

 
   Για το χώρο που θα πραγματοποιηθεί κάθε ενημέρωση θα υπάρξει συνεννόηση με τους εκπροσώπους των Δήμων, προκειμένου να γίνει όσο το δυνατό ευκολότερη η πρόσβαση όσων επιθυμούν να συμμετέχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.