8 Δεκ 2013

Νέες αστυνομικές παρεμβάσεις σε αγορές χωρίς μεσάζοντες στη Θεσσαλονίκη

Το Επιμελητήριο δεν θέλει να του... "χαλάνε" την σούπα

   Πληθαίνουν τα περιστατικά αστυνομικής παρέμβασης σε αγορές χωρίς μεσάζοντες στη Θεσσαλονίκη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
   Μετά το Ωραιόκαστρο, την Τούμπα και το κέντρο της πόλης (δείτε εδώ), σήμερα αστυνομικοί έκαναν την εμφάνισή τους στην αγορά χωρίς μεσάζοντες που διοργανώνει η Πρωτοβουλία Κατοίκων Αμπελοκήπων-Μενεμένης στο πρώην στρατόπεδο «Μ. Αλεξάνδρου».
   Οι αστυνομικοί προέβησαν σε ελέγχους στους παραγωγούς και στην συνέχεια αποχώρησαν. Η διάθεση προϊόντων συνεχίστηκε κανονικά.
   Παρότι, οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για καταγγελίες, ισχυρίστηκαν πως δεν γνωρίζουν από πού προέρχονται. Ωστόσο, είναι γνωστές οι πιέσεις που ασκούνται από το Επιμελητήριο για να διακοπούν οι αγορές χωρίς μεσάζοντες στο νομό Θεσσαλονίκης.
   Επίσης, αστυνομικοί έκαναν την εμφάνιση τους νωρίς το πρωί στο παζάρι παραγωγών που διοργανώνει η Κίνηση Πολιτών Επανωμής στο χώρο δίπλα στο γήπεδο και στο Τεχνικό Λύκειο. Ως αποτέλεσμα, πολλοί παραγωγοί αποχώρησαν από την αγορά προϊόντων και παρέμειναν κάποιοι πλανόδιοι πωλητές.
πηγή
   σημ. Τηλεβόα: Πριν μία εβδομάδα, η αστυνομία παρενέβη στην αγορά χωρίς μεσάζοντες και απαίτησαν να φύγουν άμεσα οι παραγωγοί. Η αστυνομία επικαλέστηκε τις καταγγελίες μελών του Εμπορικού Επιμελητηρίου.
   Οι διαπραγματεύσεις της Κίνησης Πολιτών με τους καταγγέλλοντες και την αστυνομία κράτησαν για ώρα, προκειμένου να βρεθεί μία λύση και να συνεχιστεί η αγορά. Παρ`όλα αυτά τα μέλη του Εμπορικού Επιμελητηρίου που έκαναν τις καταγγελίες ήταν ανένδοτα. Επέμειναν ότι πλήττονται από την αγορά χωρίς μεσάζοντες και ότι πρέπει άμεσα να διακοπεί η λειτουργία της...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.