8 Δεκ 2013

Τι καταγγέλουν οι συνάδελφοι του νεκρού υπαρχιφύλακα στην Φλώρινα: Παρακαλάμε να μας φτιάξουν τα οχήματα...

Δεχθήκαμε... χορηγία για να έχουμε αλεξίσφαιρα!!!

   «Έτοιμοι για όλα» ήταν οι αλλοδαποί κακοποιοί που σκότωσαν τον 43χρονο υπαρχιφύλακα Ηλία Κωστένη δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας Γιάννης Μουρατίδης, αναφέροντας ότι "παρόμοια περιστατικά με οπλισμένους αλλοδαπούς που επιδίδονται σε εγκληματικές δραστηριότητες στα σύνορα συμβαίνουν διαρκώς".
   Ο κ. Μουρατίδης κατήγγειλε δε ότι οι συνοριοφύλακες δεν έχουν εξοπλισμό: «Τι να λέμε; ότι δεν έχουμε αυτοκίνητα; ότι παρακαλάμε δεξιά και αριστερά για να μας φτιάξουν τα αυτοκίνητα; ότι δεχθήκαμε χορηγία εφοπλιστή για να έχουμε αλεξίσφαιρα γιλέκα;» ανέφερε χαρακτηριστικά.
   «Να μη μας ξεχνάνε στις ακριτικές περιοχές, γιατί μας ξεχνάνε, μας θυμούνται μόνο όταν γίνονται εκλογές» πρόσθεσε.
   Περιγράφοντας πώς έχασε ο υπαρχιφύλακας τη ζωή του, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Φλώρινας, δήλωσε ότι έχοντας πληροφορίες για παράνομη αλιεία, οι συνοριοφύλακες προσέγγισαν μια καλύβα στο Αγκαθωτό Πρεσπών και όταν επιχείρησαν να την ελέγξουν, οι αλβανοί πυροβόλησαν με καλάσνικοφ, με αποτέλεσμα ο 43χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα. Οι συνάδελφοί του ανταπέδωσαν, σκοτώνοντας δυο από τους δράστες.
   «Έφτασαν στο σημείο να κλέβουν δίχτυα και ψάρια με καλάσνικοφ» επισήμανε ο κ. Μουρατίδης.
    Για το τραγικό γεγονός εκδόθηκε συλλυπητήρια ανακοίνωση από το τμήμα σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ: 
Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 
Του Τμήματος Σωμάτων Ασφαλείας του ΣΥΡΙΖΑ και 
της Ε.Ε.Κ.Ε. Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη 
για τον πεσόντα στο καθήκον αστυνομικό, Ηλία Κωστένη
   "Για τον άδικο θάνατο του αστυνομικού στη Φλώρινα: Εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας για τον άδικο θάνατο του αστυνομικού στη Φλώρινα και τη συμπαράστασή μας στην οικογένειά του. 
   Ανεκπλήρωτη υποχρέωση της πολιτείας είναι η διασφάλιση και υλικοτεχνική υποστήριξη των αστυνομικών που επιχειρούν κάτω από επικίνδυνες συνθήκες". 

2 σχόλια:

  1. "παρόμοια περιστατικά με οπλισμένους αλλοδαπούς που επιδίδονται σε εγκληματικές δραστηριότητες στα σύνορα συμβαίνουν διαρκώς".
    Δηλαδή αντί να γίνει αναφορά στην έλλειψη κάλυψης κ προστασίας του αστυνομικού(που δεν το είδα σε καμία δήλωση), προβάλλεται αυτή η φράση κατ επανάληψη, ως αιτιολογία. Καλή είναι η αιτιολογία αυτή, μόνο που υπάρχουν και άλλες σοβαρότερες. Όπως επίσης ότι έπρεπε να έρθει αμέσως κάποιο ελικόπτερο για να παραλάβει τον τραυματία αστυνομικό πριν αποβιώσει. Εγώ βιώνω μαρτύρια μέσα στον εργασιακό μου χώρο από συναδέλφους όπου παίζουν κ με τη ζωή μου(πισώπλατα πάντα κ χρησιμοποιώντας ακόμα κ τρίτους) κ αφορά δημόσιο φορέα κατ εντολή της εξουσίας κ για λόγους διαπλοκής. Τώρα γιατί αναφέρω το δικό μου παράδειγμα? Δεν είναι μόνο το δικό μου, είναι πολλά τα παραδείγματα. Ο νοών νοείτο. Σημασία έχει ότι έχω ευαισθησία σε τέτοια θέματα κ τα σκέφτομαι κ λίγο παραπέρα, κ όχι μόνο επιφανειακά προκειμένου να εξηγήσω ένα συμβάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ BLOG ΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΜΕ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΕΣ ΦΡΑΣΕΙΣ.ΟΠΟΤΕ...................ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.