10 Δεκ 2013

"ΤΟ ΦΩΣ" των Χριστουγέννων στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας

- Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τα μουσικά σύνολα του Μουσικού σχολείου
- Πρόσκληση για συμμετοχή με προσωπικές μας δημιουργίες 
- Τα εκθέματα θα πωλούνται για ενίσχυση του Μουσικού Σχολείου, των συσσιτίων και φορέων που έχουν ανάγκη

-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-
   Σας προσκαλούμε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 μ.μ στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας όπου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα "ΤΟ ΦΩΣ" των Χριστουγέννων.


   Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από τα μουσικά σύνολα του Μουσικού σχολείου και τον ταυτόχρονο στολισμό του δέντρου. Παράλληλα θα υπάρχει έκθεση ζωγραφικής παιδιών και ερασιτεχνών ζωγράφων και έκθεση μικροαντικειμένων (προσωπικών δημιουργιών επαγγελματιών και ερασιτεχνών) τα οποία θα πωλούνται.
   Τα έσοδα της εκδήλωσης, που θα προκύψουν από τις δικές σας συμμετοχές, θα είναι μια σημαντική βοήθεια για τις ανάγκες του Μουσικού Σχολείου, καθώς και για την ενίσχυση συσσιτίων της εκκλησίας στην πόλη μας, όπως και άλλων φορέων που έχουν την ανάγκη ενός συμβολικού δώρου τις μέρες αυτές. Τέτοια μπορεί να είναι παιχνίδια, ρούχα, τρόφιμα και οτιδήποτε άλλο που σε ορισμένους να είναι περιττό αλλά σε άλλους αναγκαίο.
   Ελπίζουμε στην πολύ σημαντική σας συμμετοχή με προσωπικές σας δημιουργίες με θέμα "ΤΟ ΦΩΣ" . Παρακαλούμε οι ενδιαφερόμενοι να παραδώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013 στη Δημοτική Πινακοθήκη.
   Το "φως" με την πραγματική αλλά και με την συμβολική του έννοια, όπως μπορούν να το φανταστούν τα παιδιά για τα Χριστούγεννα αλλά και τη ζωή γενικότερα.
   Η συμμετοχή σας θα είναι μεγάλη μας χαρά καθώς και μεγάλη βοήθεια να δείξουμε στα παιδιά το δρόμο προς το "φως".
   Διότι το μέλλον διαρκεί πολύ και οφείλουμε να τους το παραδώσουμε φωτεινό.
   Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να απευθύνεστε στη Δημοτική Πινακοθήκη Άρτας στο τηλ. 2681024946 και στο e-mail: pinakothiki@arta.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.