21 Νοε 2013

Συγκροτήθηκε η Οργάνωση Μελών (Ο.Μ.) Κωστακιών - Αμβρακικού του ΣΥΡΙΖΑ

Εξελέγη επταμελής Συντονιστική Επιτροπή και τέθηκαν οι άξονες δράσης για το επόμενο διάστημα

   Την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στους   Κωστακιούς συνέλευση των μελών του ΣΥΡΙΖΑ που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή Κωστακιών και πρώην Δήμου Αμβρακικού και αποφασίστηκε η δημιουργία νέας Οργάνωσης Μελών (Ο. Μ.) σύμφωνα με το καταστατικό του κόμματος. Η συνέλευση εξέλεξε επταμελή Συντονιστική Επιτροπή και έθεσε τους άξονες δράσης της οργάνωσης για το επόμενο διάστημα, οι οποίοι κινούνται σε δύο επίπεδα.
   1. Στο πολιτικό επίπεδο: Δραστηριοποίηση των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ με πολιτική παρέμβαση στην περιοχή, επισκέψεις στα χωριά και ανοιχτές συζητήσεις με τους κατοίκους με στόχο την ενημέρωση και την ανάδειξη της πολιτικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ: ανατροπή των μνημονιακών πολιτικών με κυβέρνηση της Αριστεράς και πορεία προς τον σοσιαλισμό.
   2. Στο οργανωτικό επίπεδο: Χαρτογράφηση του χώρου, δυνάμωμα της οργάνωσης, συγκεκριμενοποίηση των καθηκόντων των μελών και συντονισμό των δράσεων.
   Η Οργάνωση Μελών Κωστακιών-Αμβρακικού του ΣΥΡΙΖΑ υπόσχεται ένα νέο ξεκίνημα μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού, αλληλεγγύης και συντροφικότητας για την ανατροπή των βάρβαρων νεοφιλελεύθερων επιλογών της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και των "ντροπαλών" συνοδοιπόρων της.

Ο. Μ. ΣΥΡΙΖΑ Κωστακιών-Αμβρακικού

7 σχόλια:

  1. Για τον Πέτρο δεν γράφεις τίποτα Τηλεβόα, (της Όλγας);
    Ποιόν Πέτρο; Τον Τατσόπουλο. Έχεις συγγένεια;
    Πολύ άγχος σε διακρίνει. Ότι γουστάρεις ανεβάζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με βλέπεις πολύ αγχωμένο; Η αλήθεια είναι ότι η πραγματικότητα και οι πολιτικές εξελίξεις με κάνουν πολύ απαισιόδοξο και με αγχώνουν. Άσε φίλε, δεν μπορώ να σοθυ περιγράψω τι περνάω...
      Πάντως, στα σίγουρα δεν με ξέρεις, γιατί δεν ξέρεις καν πώς με λένε...
      Αυτό έλειπε να μην ανεβάζω ό,τι γουστάρω. Όταν θα φτιάξω εφημερίδα, portal, ενημερωτικό site κλπ, τότε θα τα ανεβάζω όλα, όσο έχω blog, θα ανεβάζω ό,τι γουστάρω

      Διαγραφή
    2. χελι ο γρηγορης

      Διαγραφή
    3. Τουλάχιστον το γρηγορης είναι σωστό Κούλη μου. Εσύ θα με ξέρεις φαίνεται...

      Διαγραφή
    4. kai poly kala se kseroyme oloi mas

      Διαγραφή
  2. Όπως λέει κάποιος γνωστός μου, εδώ γνωρίζουμε τι νούμερο παπούτσι φοράει ο καθένας... Βέβαια, έχω κι άλλο γνωστό κομπιουτερά που λέει πως, από τότε που οι Ανώνυμοι πίστεψαν ότι υπάρχει ανωνυμία στο internet, γελάει ο κάθε πικραμένος, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. etsi oloi ston toixo kai purrrrrrrrr anwnymoi oust

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.