25 Σεπ 2013

Ηπειρώτες καλλιτέχνες και τα μέλη της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ συνεργάζονται και στέλνουν μήνυμα αναγέννησης και ελπίδας

Καλλιτεχνικό Bazaar στο Μουσείο Βρέλλη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
   Τα μέλη της Ανοιχτής Θεραπευτικής Κοινότητας του Θεραπευτικού Προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ σε συνεργασία με καλλιτέχνες της Ηπείρου αλλά και από την ευρύτερη περιφέρεια σας προσκαλούν να επισκεφθείτε το καλλιτεχνικό Bazaar που θα πραγματοποιηθεί από τις 27.9.13 έως τις 29.9.13 στο Μουσείο του Βρέλλη (120 χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών) στο Μπιζάνι Ιωαννίνων.
   Στόχος της δράσης αυτής είναι να επιτευχθεί μια συνεργασία μεταξύ των καλλιτεχνών και των μελών της Θεραπευτικής Κοινότητας, ώστε μέσα από την προβολή των εικαστικών τους έργων να γίνει γνωστή στο κοινό η δράση του ΚΕΘΕΑ ΗΠΕΙΡΟΣ, χαρίζοντας ένα από τα έργα τους τα οποία και θα πωληθούν σε μία ενδεικτική τιμή. Τα έσοδα θα αξιοποιηθούν για την κάλυψη αναγκών της Θεραπευτικής Κοινότητας.
   Τα έργα των καλλιτεχνών θα περιλαμβάνουν πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, εικόνες αγιογραφίας και χειροποίητα κοσμήματα. Θα συμμετέχει και η θεραπευτική κοινότητα με χειροποίητες μπλούζες, και με χειροποίητα κοσμήματα.
   Η έκθεση εκπέμπει ένα ισχυρό μήνυμα, επίκαιρο στην Ελλάδα της κρίσης, για τις δυνατότητες αναγέννησης και ελπίδας, τα ψυχικά αποθέματα των ανθρώπων όταν αποφασίζουν να αλλάξουν ζωή και τη θεραπευτική και απελευθερωτική λειτουργία της τέχνης.
   Για τα μέλη μιας Θεραπευτικής Κοινότητας η τέχνη αποτελεί μια εμπειρία μάθησης και αυτογνωσίας και ένα μέσο επικοινωνίας με την κοινωνία.

Ώρες λειτουργίας Bazaar 10:00 π.μ.- 16:00 μ.μ.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.