21 Αυγ 2013

Σε λένε Μελισσανίδη; ΟΧΙ;;; Ε, τότε σκάσε και πλήρωνε!!!

- Αυτό ονομάζουν διαφάνεια; Το "ξέπλυμα" που τα κάνει αόρατα;
- Γιατί να πάρουν τα 2.218.721,06 ευρώ από τον Μελισσανίδη, αφού μπορούν να τα πάρουν άνετα από τα... αρνάκια;

   Σου ήρθε το εκκαθαριστικό της εφορίας; Σου ήρθε η εισφορά αλληλεγγύης; Σου ήρθε το χαράτσι; Σου ήρθε ο ουρανός κατακούτελα; Μην ανησυχείς, αν σε λένε Μελισσανίδη, θα βρεθεί η λύση...
   Τι; Δεν σε λένε Μελισσανίδη;  Ε, τότε σκάσε και πλήρωνε!!!
   Έτσι είναι φίλε μου, δεν ξέρω αν τα έμαθες τα νέα, αλλά πού να τα μάθεις κιόλας; Ποιος θα στα πει; Οι εφημερίδες ή τα κανάλια; Βλέπεις, τα εκατομμύρια της διαφήμισης του ΟΠΑΠ είναι πολλά και τα μοιράζει πλέον ο Μελισσανίδης, ο κολλητός του Σαμαρά...
   Λοιπόν, θα στα πω εγώ τα νέα:
   Παραγράφτηκε το αδίκημα λαθρεμπορίας του Μελισσανίδη και φυσικά τα 2.218.721,06 ευρώ της δασμοφοροδιαφυγής, που του καταλογίστηκαν, δεν έχουν πληρωθεί, ούτε θα τα απαιτήσει το δημόσιο, αφού μπορεί να τα πάρει άνετα από τις συντάξεις μας και τους μισθούς μας...
   Πιο συγκεκριμένα, όπως διαβάζω,

   "Μετά από 9 αναβολές και αφού παρήλθε ο χρόνος παραγραφής έγινε η δίκη Μελισσανίδη. Το ιστορικό της υπόθεσης που δεν θα δείτε σε κανένα κανάλι και δεν θα διαβάσετε σε καμία εφημερίδα, επειδή τα εκατομμύρια των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ μοιράζει τώρα ο Μελισσανίδης.

. Το ΣΔΟΕ διαπιστώνει λαθρεμπορία 6.328.200 λίτρων ναυτιλιακών καυσίμων πλαστογραφία μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος σε πλοίο της εταιρείας του Μελισσανίδη και καταλογίζει το ποσό των 2.218.721,06 ευρώ από δασμοδιαφυγή. 
. Ο Μελισσανίδης προσλαμβάνει νομικό σύμβουλο τον κολλητό και σύμβουλο του Σαμαρά, Φαήλο Κρανιδιώτη. 
. Το δικαστήριο αναβάλλεται γιατί δεν παρίσταται η πολιτική αγωγή, δηλαδή ο δικηγόρος του δημοσίου.
. Το δικαστήριο αναβάλλεται για δεύτερη φορά.
. Το δικαστήριο αναβάλλεται για τρίτη φορά.
. Το δικαστήριο αναβάλλεται για τέταρτη φορά.
. Το δικαστήριο αναβάλλεται για πέμπτη φορά.
. Το δικαστήριο αναβάλλεται για έκτη φορά.
. Το δικαστήριο αναβάλλεται για έβδομη φορά.
. Το δικαστήριο αναβάλλεται για όγδοη φορά.
. Ο Σαμαράς δίνει τον ΟΠΑΠ στο Μελισσανίδη. 
. Το δικαστήριο αναβάλλεται για ένατη φορά.
. Παραγράφτηκε το αδίκημα της λαθρεμπορίας. 
. Παρασκευή 24 - 05 - 2013 γίνεται το δικαστήριο μόνο για το αδίκημα της πλαστογραφίας μετά χρήσεως σε βαθμό κακουργήματος. Ούτε τώρα παρίσταται εκπρόσωπος του δημοσίου ως πολιτική αγωγή.
. Το δικαστήριο έχει κατακλυστεί από φουσκωτούς, απειλούνται οι μάρτυρες κατηγορίας. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες φορές είναι απόντα τα κανάλια, οι εφημερίδες, οι δημοσιογράφοι, γιατί τη μεγάλη πίτα των διαφημίσεων του ΟΠΑΠ μοιράζει τώρα ο Μελισσανίδης. 
. Ο πρόεδρος δεν πείθεται ούτε από το μάρτυρα κατηγορίας διευθυντή του τελωνείου, ούτε από τον εισαγγελέα που ζήτησε τη καταδίκη των κατηγορουμένων, τους απαλλάσσει και από την κατηγορία της πλαστογραφίας.
. Φυσικά τα 2.218.721,06 ευρώ, δεν έχουν πληρωθεί, ούτε θα τα απαιτήσει το δημόσιο, αφού μπορεί να τα πάρει άνετα από τις συντάξεις μας."
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.