21 Αυγ 2013

Η Διακήρυξη παραχώρησης του Εκθεσιακού Κέντρου για την εμποροπανήγυρη στην Άρτα

- Πάλι οι παράγκες ονομάζονται περίπτερα...
- Τι απέγινε εκείνη η επιτροπή που θα κατέθετε προτάσεις για την μετεξέλιξη του παζαριού;

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
   1. Με απόφαση του Δ.Σ. της ΑΔΑΕ ΟΤΑ καθορίστηκαν οι όροι της Διακήρυξης παραχώρησης του Εκθεσιακού Κέντρου για την εμποροπανήγυρη Άρτας κατά περίπτερο που θα διεξαχθεί από 27/9/2013 έως 3/10/2013.
   2. Η διάθεση των περιπτέρων θα γίνει με κλήρωση την 2/9/2013 και ώρα 11.00 στο αμφιθέατρο των γραφείων της ΑΔΑΕ ΟΤΑ στον Εκθεσιακό Χώρο δημοσίως από συγκροτηθείσα επιτροπή.
   3. Στην κλήρωση θα συμμετάσχουν όσοι καταθέσουν σχετική αίτηση με τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά μέχρι και την 10.00 της 2ας Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα κληρώσεως.
   4. Λεπτομέρειες αναγράφονται στη σχετική Διακήρυξη που είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Δήμου και στους πίνακες ανακοινώσεων του Δήμου και της ΑΔΑΕ ΟΤΑ.
   5. Στους επαγγελματίες που έχουν την έδρα τους εντός του Καλλικράτειου Δήμου Αρταίων θα παρέχεται έκπτωση 30%.
   6. Πληροφορίες θα παρέχονται καθημερινώς από το Γραφείο της ΑΔΑΕ ΟΤΑ και θα λειτουργεί τηλέφωνο 26810 78840 και φαξ 26810 75425 ώρες λειτουργίας των γραφείων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΔΑΕ ΟΤΑ

   σχόλιο: Πάλι οι παράγκες ονομάζονται περίπτερα, ξανά το παζάρι θα γίνει αιτία διαμαρτυριών και αντιδράσεων από τον χειμαζόμενο εμπορικό κόσμο της Άρτας
   Αλήθεια, τι απέγινε εκείνη η επιτροπή που θα κατέθετε προτάσεις για την μετεξέλιξη του παζαριού σε μια σύγχρονη εκθεσιακή εκδήλωση;

2 σχόλια:

  1. ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΖΑΡΙΟΥ?ΟΙ ΑΡΤΙΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ?ΜΕΤΑ ΣΑΙΤ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΡΤΑΣ ΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ .ΑΣΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ. ΠΑΝΥΓΗΡΤΖΗΔΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗ.ΓΕΛΟΙΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ 5ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ ΦΕΤΟΣ.5ΕΥΡΑ ΜΑΣ ΚΟΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΧΡΟΝΟ.ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.