3 Ιαν 2013

Σοκ: Λούστηκε με βενζίνη μέσα στο αυτοκίνητό του και έβαλε φωτιά

Τον έσβησαν με λάστιχα, αλλά χαροπαλεύει

   Ο 63χρονος προσπάθησε να αυτοκτονήσει μέσα στο αυτοκίνητό του στο Αιγάλεω. Κάτοικοι της περιοχής τον έσβησαν με λάστιχα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Ο άνδρας που επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί χαροπαλεύει στο ΚΑΤ.
   Το κακό έγινε στις 9.10 το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου 2013, στη συμβολή των οδών Ανδριανουπόλεως και Φιλαδελφείας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 63χρονος, συνταξιούχος ταξιτζής, μπήκε στο αυτοκίνητό του, ένα παλιό Toyota, λούστηκε με βενζίνη και έβαλε φωτιά.
   Δευτερόλεπτα μετά οι κάτοικοι της περιοχής άκουσαν κάτι σαν έκρηξη και μόλις είδαν το φλεγόμενο όχημα άρπαξαν τα λάστιχα και έτρεξαν να σβήσουν τη φωτιά. Οταν έφτασε η πυροσβεστική η φωτιά είχε ήδη σβήσει ωστόσο ο 63χρονος που θέλησε να αυτοπυρποληθεί είχε υποστεί σοβαρά εγκαύματα στο κεφάλι και τα άνω άκρα και μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί δίνουν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.