3 Ιαν 2013

Συγκέντρωση φαρμάκων στην Άρτα για το πολυϊατρείο της οργάνωσης ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στην Θεσσαλονίκη

Η Άρτα υστερεί σε δομές αλληλεγγύης

   O σύλλογος "Οι φίλοι του βιβλίου" ΄Αρτας διοργανώνει συγκέντρωση φαρμάκων για το πολυϊατρείο της οργάνωσης ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ στην Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ενισχυθούν ανασφάλιστοι και άποροι συμπολίτες μας.
   Προσφέρετε φάρμακα που δεν έχουν λήξει, αντιδιαβητικά, καρδιολογικά, αντιβιώσεις, παυσίπονα, αντιφλεγμονώδη και βοηθήστε όσους τα έχουν ανάγκη.
8, 9 & 10 Ιανουαρίου 2013, 18.00μμ - 21.00μμ στα γραφεία του συλλόγου (Παλαιά Ψαραγορά)
Ευχαριστούμε θερμά
   
   σημ. Τηλεβόα: Στην Άρτα έχουν γίνει αρκετές κινήσεις από Δίκτυα Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σχετικά με διανομή κυρίως τροφίμων, ειδών ένδυσης κλπ.
   Δυστυχώς, μέχρι στιγμής δεν έχουν δημιουργηθεί πιο σύνθετες δομές αλληλεγγύης, όπου απαιτείται όχι μόνο η εθελοντική προσφορά ιδιωτών, αλλά και η έμπρακτη συμπαράσταση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Συλλόγων, όπως είναι για παράδειγμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Ιατρείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο κ.ά.
   Να θυμίσω ότι και στα Γιάννενα, στην Πρέβεζα, στο Αγρίνιο λειτουργούνε τέτοιες δομές και ανακουφίζουν πραγματικά τους πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.