4 Ιαν 2013

Ορκίστηκε νέος Περιφερειακός Σύμβουλος Ηπείρου ο Γιάννης Λάζος

Αλλαγή αντιπεριφερειαρχών και εκλογή νέου Προεδρείου

   Ορκίστηκε χθες, Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013, ενώπιον του Περιφερειάρχη και ανέλαβε τα καθήκοντα του Περιφερειακού Συμβούλου ο πρώην Διευθυντής Σώματος Εργασίας Γιάννης Λάζος, πρώτος επιλαχών της παράταξης «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη». Ο κ. Λάζος διαδέχεται τον γιατρό Γιώργο Μπαλτογιάννη ο οποίος – για προσωπικούς λόγους - υπέβαλλε την παραίτησή του από Περιφερειακός Σύμβουλος την 31η Δεκεμβρίου 2012.
   Ο Περιφερειάρχης Ηπείρου και επικεφαλής της παράταξης «Αξιοβίωτη Ανάπτυξη» Αλέκος Καχριμάνης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον παραιτηθέντα περιφερειακό σύμβουλο κ. Μπαλτογιάννη, λέγοντας τα εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Μπαλτογιάννη για τα δύο χρόνια που ήταν μαζί μας στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Μας τιμά η επιστημονικότητα και η προσωπικότητά του, αλλά και το ήθος του. Τον παρακάλεσα να μην φύγει, αλλά ο ίδιος θεώρησε για προσωπικούς λόγους πως δεν μπορεί να συνεχίσει».
   Επίσης, με την ευκαιρία ολοκλήρωσης της θητείας τους ο Αλέκος Καχριμάνης ευχαρίστησε τους τρεις θεματικούς αντιπεριφερειάρχες (Γιάννη Καραμπίνα, Οδυσσέα Πότση, Παντελή Κολόκα) για το έργο που επιτέλεσαν.
   Ο Περιφερειάρχης απέφυγε να αναφερθεί στο ποιοι θα τους αντικαταστήσουν, λέγοντας ότι προέχει η εκλογή προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου και των Επιτροπών, που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013 (ώρα 13.10).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.