2 Ιαν 2013

Εκλογές στο Δήμο Αρταίων ανήμερα των Φώτων

- Θα είναι (άλλος) δικηγόρος ο Πρόεδρος;
- Θα εκπροσωπούνται οι δημοτικές παρατάξεις στις Επιτροπές;

   Μία ώρα μετά την στιγμή που ο Μητροπολίτης Άρτας Ιγνάτιος πετάξει τον Σταυρό από την ψηλή καμάρα του ιστορικού Γεφυριού στα νερά του Άραχθου, λίγες εκατοντάδες μέτρα πιο μακριά, στο Δημαρχείο, στις 12:30 μ.μ. την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αρταίων.
   Το θέμα αυτής της ειδικής συνεδρίασης είναι η εκλογή του νέου Προεδρείου του Δ.Σ. και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
   Θα ψηφίσουν οι δημοτικοί σύμβουλοι και θα εκλέξουν άλλον σύμβουλο της πλειοψηφίας, πλην του Θωμά Τσιρογιάννη (ή μήπως όχι;;;), για να αναλάβει τη θέση του Προέδρου. Θα είναι αυτός ο Γιώργος Γκόκας; Θα είναι κάποιος άλλος;
   Μεγάλο επίσης ενδιαφέρον θα έχει να δούμε εάν αυτή τη φορά οι δημοτικές παρατάξεις θα εκπροσωπούνται στην Οικονομική Επιτροπή και στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ή αν πάλι οι δύο παρατάξεις του δήμαρχου και του πρώην νομάρχη, πρώην υποψήφιου δήμαρχου, πρώην δημοτικού συμβούλου, πρώην υποψήφιου βουλευτή και νυν παραιτηθέντα, που έριξε μαύρη πέτρα πίσω του, θα κατέχουν όλες τις θέσεις και στις δύο Επιτροπές.
   Το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης που σύμφωνα με το Νόμο, υπογράφει και αποστέλλει η Σύμβουλος του επιτυχόντος συνδυασμού που είχε εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους κ. Βικτωρία Βασιλάκη-Μητρογιώργου έχει ως εξής:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ                                Άρτα 28-12-2012
ΝΟΜΟΣ ΑΡΤΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΡΤΑΙΩΝ                                        Αριθμ Πρωτ. 23138

ΠΡΟΣ 
Τα τακτικά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Αρταίων 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 
Της συμβούλου του επιτυχόντος συνδυασμού που έχει εκλεγεί με τις περισσότερες ψήφους 

ΘΕΜΑ: Εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών (τακτικών και αναπληρωματικών) της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. 
   Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό κατάστημα (Περιφερειακή οδός και Αυξεντίου) στις 6.1.2013, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:30μ.μ., ώστε να διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/ 2010 εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών (τακτικών και αναπληρωματικών) της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
   Στην συνεδρίαση αυτή καλείται να παραστεί και ο Δήμαρχος, κ. Ιωάννης Παπαλέξης προς τον οποίον κοινοποιείται η παρούσα

H Προεδρεύουσα Σύμβουλος 
Βικτωρία Βασιλάκη – Μητρογιώργου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.