2 Ιαν 2013

Στην Άρτα την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου οι «Έρωτες Πολεμιστές»

Support το τοπικό metal συγκρότημα Psycho Holiday

   Την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου στην κεντρική πλατεία της Άρτας, στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεω στις 9:00 μ.μ., ένα σχετικά νέο ελληνικό ροκ συγκρότημα οι «Έρωτες Πολεμιστές», υπόσχονται να μας ταξιδέψουν σε όμορφες μουσικές διαδρομές στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων Εκδηλώσεων του Δήμου μας.
   Το συγκρότημα ξεκίνησε το ταξίδι του στην μουσική τον Μάρτιο του 2007 και μόλις τον Οκτώβριο του 2008 κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τον ομώνυμο τίτλο Έρωτες Πολεμιστές από τη lyra και την υποστήριξη του Σωκράτη Μάλαμα.
    Η περίοδος που ακολούθησε ήταν εξαιρετικά δυναμική γεμάτη σπουδαίες συνεργασίες, συναρπαστικά live, τρελές εμπνεύσεις αλλά και πολλές ώρες δημιουργικής δουλειάς στο studio. Καθοριστική ήταν η συνάντηση με τη Βιολέτα Ίκαρη, τραγουδίστρια χαρισματική που ενσωματώθηκε γρήγορα και έδωσε νέα πνοή στο συγκρότημα.
Οι Έρωτες Πολεμιστές είναι:
Τραγούδι : Βιολέτα Ίκαρη
Κιθάρα-φωνητικά-σύνθεση: Γρηγόρης Ρηγανάς
Πλήκτρα-σύνθεση: Θανάσης Καρτάλης
Μπάσο-στίχοι: Γιάννης Κόκκινος
Τύμπανα: Τάκης Γεωργιάδης
Tην συναυλία θα ανοίξει το τοπικό συγκρότημα Psycho Holiday, με μουσική metal.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.