19 Δεκ 2012

Ερώτηση για την τιμή των διοδίων στην Εγνατία από τον Γιώργο Στύλιο

Με αφορμή την ερώτηση, μίλησε για την δόση που "αποτέλεσε καταλύτη για τις θετικές προοπτικές της χώρας"

   Ερώτηση σχετικά με την τιμή διελεύσεως των διοδίων της Εγνατίας Οδού για τους συχνούς χρήστες της, κατέθεσε ο Γιώργος Στύλιος βουλευτής Άρτας της Νέας Δημοκρατίας στον αρμόδιο Υπουργό.
   Αφορμή για την κατάθεση της ερώτησης αποτέλεσε πρόσφατο δημοσίευμα στην τοπική εφημερίδα «Μαχητής», όπου αναφέρθηκε το ζήτημα της λειτουργίας των διοδίων της Εγνατίας Οδού και ειδικότερα το θέμα της εφαρμογής εκπτωτικής πολιτικής για τους συχνούς χρήστες της, με το οποίο ασχολήθηκε κάνοντας σχετικό έγγραφο, προς τους αρμόδιους Υπουργούς, ο περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Καχριμάνης.
   Ο κ. Στύλιος ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό αν προτίθεται να χορηγήσει ειδικές εκπτωτικές κάρτες για τους συχνούς χρήστες της Εγνατίας Οδού και αν προτίθεται να εφαρμόσει σύστημα ηλεκτρονικών διοδίων και χρέωση ανάλογα με τη χρήση.
   Δεν παρέλειψε να ρωτήσει σχετικά για τα βραχυπρόθεσμα σχέδια του Υπουργείου, όσον αφορά στο αν υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί στο άμεσο μέλλον η τιμή που πληρώνουν οι οδηγοί για κάθε διέλευση ή να δημιουργηθούν νέοι σταθμοί διοδίων, επιπλέον των υπαρχόντων.
   Με αφορμή την κατάθεση της ερώτησης ο κ. Στύλιος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα διέπεται από μια βαθιά και πρωτόγνωρη κρίση. Τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις δοκιμάζονται και η πολιτεία καλείται να σταθεί αρωγός με κάθε πιθανό τρόπο και κάθε δυνατό μέσο. Η εξασφάλιση των χρημάτων της δόσης του δανείου, αποτέλεσε καταλύτη για τις θετικές προοπτικές της χώρας. Με αφορμή όμως την αισιόδοξη αυτή είδηση, ας δημιουργήσουμε και άλλες. Η ανάπτυξη θα διευκολυνθεί αν στοχεύσουμε όχι μόνο στην ενδυνάμωση της οικονομίας με ρευστότητα, αλλά και σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες που θα επιτρέψουν στον επιχειρηματία, στον εργαζόμενο, στον οικογενειάρχη, στο φοιτητή να μειώσει τις καθημερινές του δαπάνες».

σημ. Τηλεβόα: Πάντως, από την 1η Οκτωβρίου 2012, τα διόδια διέλευσης των διοδίων στην Εγνατία αυξήθηκαν κατά 20%

1 σχόλιο:

  1. Ελαχιστόταττη πολιτικοί με βαριά εγκλήματα κατά της κοινωνία, όπως τα Μνημόνια, ψάχνουν τρύπες να κρύψουν τα έργα τους..
    Απλά προκαλούν , τους απολυμένους, τους ανέργους, τους δεκάδες πολλίτες που δεν έχουν πλέον πρόσβαση στην Υγεία κλπ..
    Πιστεύουν ότι ο κόσμος είναι μάζα ηλιθίων, αν είναι, είναι κυρίως επειδή τους ψήφισε...

    "17/11/73"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.