11 Οκτ 2012

Λυκουρέντζος προς Στύλιο: Δεν είμαι αρμόδιος για την εξόφληση των απλήρωτων εργαζομένων. Απευθυνθείτε αλλού!

- Δεν υπάρχει πρόβλημα στο Νοσοκομείο της Άρτας
- Δείτε το video, έχει μεγάλο ενδιαφέρον...

Δελτίο τύπου 
Θέμα: «Απάντηση του Υπουργού Υγείας Α. Λυκουρέντζου στην επίκαιρη ερώτηση του Γ. Στύλιου σχετικά με το νοσοκομείο Άρτας»
   Στην επίκαιρη ερώτηση του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας του Νομού Άρτας Γιώργου Στύλιου, για τα προβλήματα λειτουργίας του νοσοκομείου της Άρτας απάντησε ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος.
   Ο κ. Στύλιος στην ερώτησή του είχε επισημάνει τα προβλήματα που υπάρχουν όσον αφορά την καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους καθώς και τα ζητήματα εύρυθμης λειτουργίας του νοσοκομείου.
   Ο κ. Λυκουρέντζος στην απάντηση του ανέφερε: «Σε ότι αφορά το ζήτημα για την εξόφληση των εργαζομένων οι οποίοι πραγματοποιούν υπερωρίες σαββατοκύριακα και εμφανίζεται ότι υπολείπεται το απαιτούμενο κονδύλιο εμείς έχουμε ζητήσει από την Υγειονομική Περιφέρεια ως Υπουργείο, γιατί δεν είναι αρμοδιότητα αυτό του Υπουργού υγείας αλλά του αρμοδίου διοικητή της Υγειονομικής περιφέρειας να εξεταστεί το ζήτημα και στην περίπτωση κατά την οποία θα διαπιστωθεί ότι υπάρχει αδικία σε βάρος του νοσοκομείου της Άρτας η αδικία να αποκατασταθεί.»
   Ολόκληρη την επίκαιρη ερώτηση και την απάντηση μπορείτε να την παρακολουθήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση: « http://www.youtube.com/watch?v=eRO2Wq0XBwA »

Γιώργος Στύλιος
Βουλευτής Ν. Άρτας ΝΔ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.