1 Οκτ 2012

Καρεκλο...ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ!!!

- Οι παλιοί θα θυμούνται τους... ηρωϊκούς Κένταυρους!
- Υπήρξε παρέμβαση του... Πειραιώς;

   «Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. Προκόπης Παυλόπουλος διαψεύδουν με κατηγορηματικό τρόπο τον δήθεν μεταξύ τους διάλογο που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο», αναφέρει η από κοινού ανακοίνωσή τους, ωστόσο δημοσιογράφοι υποστηρίζουν, ότι ο διάλογος έγινε έτσι ακριβώς.
   «Προκόπη σε άκουσα το πρωί που βγήκες να γλείψεις τον Χατζηνικολάου, πήγες να του γλείψεις τον π...ο ε; Άμα θες έλα να γλείψεις τον δικό μου, που είναι πιο... ωραίος». (!!!)
   Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Προκόπης Παυλόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον Real Fm και τον Νίκο Χατζηνικολάου, γεγονός που ενόχλησε τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, μετά τις αποκαλύψεις της Real για τους Μεϊμαράκη-Βουλγαράκη-Λιάπη
   Κατά το Real.gr ακολούθησε η εξής στιχομυθία μεταξύ των δύο:
- Γιατί ρε Προκόπη πήγες και έγλειφες τον Χατζηνικολάου σήμερα;
- Πώς κατάλαβες ότι έγλειφα τον Χατζηνικολάου;
- Μου το είπαν. Εσύ δεν έλεγες για τον εκρηκτικό χαρακτήρα μου;
- Και από αυτό που είπα για το εκρηκτικό του χαρακτήρα σου, κατάλαβες ότι έγλειφα τον Χατζηνικολάου;
- Να ξέρεις ότι όποιος γλείφει τον Χατζηνικολάου, είναι απέναντί μου
- Εγώ δεν γλείφω κανέναν και δεν με αφορά
   Πολιτικοί αναλυτές, παρά την περίεργη χρονική σύμπτωση, θεωρούν ότι το γεγονός δεν συνδέεται με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ με την οποία καταδικάζει την πεολειχία, δηλαδή τα... γλειψίματα τέτοιου είδους!!!
   Κρίνουν ότι η δήλωση: "η παράχρησις των σωματικών οργάνων του ανθρωπίνου όντος εγκυμονεί τρομακτικές συνέπειες τόσο στην ψυχική όσο και την σωματική υγεία του", δεν απευθύνεται στους δύο αξιοσέβαστους πολιτικούς, οι οποίοι κοσμούν το κοινοβούλιο και την πολιτική ζωή του τόπου...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.