2 Οκτ 2012

Νίκη 4-2 εκτός έδρας για το παιδικό της Αναγέννησης

Καταιγιστικά τα τσικό μας!!!

   Πρεμιέρα φιλικών παιχνιδιών είχαμε για το παιδικό της Αναγέννησης Άρτας, με νίκη 2-4 επί της Ακαδημίας Αθλόπολις Πρέβεζας.
   Το παιχνίδι έγινε την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου το πρωί στις εγκαταστάσεις της Ένωσης της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας στο Δήμο Ζαλλόγου και ήταν το 1ο από μια σειρά φιλικών παιχνιδιών που θα ακολουθήσουν στο στάδιο της προετοιμασίας εν όψη του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Άρτας που θα ξεκινήσει σε ένα μήνα περίπου από τώρα.
   Ο τεχνικός της ομάδας μας Αποστόλης Χρήστου χρησιμοποίησε 20 συνολικά ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 1998 και 1999 και δύο οι οποίοι είναι γεννημένοι το 2001.
   Από δύο γκολ σημείωσαν οι Κωσταδήμας και Αβράμης.
   Αναγέννηση (Αρχική εντεκάδα): Γαλάνης, Τσοφύλας, Καραβάτσος, Γκαρτσονίκας, Βασίλας, Κωσταδήμας, Γόγαλης, Τάτσης, Κρανίδης, Ζήσης, Κατσούδας. Αγωνίσθηκαν ακόμη και οι: Παπαθανασίου, Μπούκας, Αβράμης, Νάσιος, Χρήστου, Σπυρόπουλος, Αναγνώστης, Παπακίτσος, Γκαναβίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.