2 Οκτ 2012

Σύλληψη 47χρονου Αρτινού για οφειλές 70.850 € προς το Δημόσιο

Αν χρωστούσε 70 εκατομμύρια;

   Χθες το πρωί, άλλος ένας συμπολίτης μας πέρασε την πόρτα της Εισαγγελίας Άρτας, οδηγημένος εκεί από αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, "κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος", επειδή χρωστούσε στο Δημόσιο 70.850 ευρώ παρά κάτι ψιλά.
   Μη νομίζετε ότι είναι τόσο δύσκολο να χρωστά κάποιος 70 χιλιάδες. Μια αβαρία, ένας κακός προγραμματισμός, κάποιες προσαυξήσεις και πρόστιμα και βρίσκεσαι ξαφνικά με χειροπέδες.
   Για να μην παρεξηγηθώ, δεν γνωρίζω καν ποιος είναι ο 47χρονος, ούτε αν είναι μεγαλοκαρχαρίας, ούτε αν είναι μικρομεσαίος. Και φυσικά πιστεύω αταλάντευτα ότι οι δικαστικές και οι αστυνομικές αρχές πρέπει να κάνουν το καθήκον τους, όποιον κι αν έχουν απέναντί τους.
   Όμως δεν μπορώ να μην σκεφτώ ότι είναι απείρως ευκολότερο να δεις να βάζουν χειροπέδες σε έναν που χρωστάει 70 χιλιάρικα, παρά σε κάποιον που χρωστάει 70 εκατομμύρια...
   Το Αστυνομικό Δελτίο αναφέρει:
   "Συνελήφθη, σήμερα (σ.Τ.: χθες, 01-10-2012) το πρωί στην Άρτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, κατόπιν παραγγελίας της Εισαγγελίας Οικονομικού Εγκλήματος, ένας ημεδαπός, ηλικίας 47 ετών, για οφειλές προς το Δημόσιο.
   Συγκεκριμένα, σε βάρος του 47χρονου έχουν βεβαιωθεί χρέη προς το Δημόσιο, που ανέρχονται σε 70.846,60 ευρώ.
   Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Άρτας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.