30 Σεπ 2012

Ψήφισμα Γενική Συνέλευσης Νοσοκομείου Άρτας: ΝΑ ΦΡΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗ «ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ»

"Χρησιμοποιούν αγαθά όπως το αίμα, που έχουν πανανθρώπινη αξία, για να διαδώσουν το φασιστικό τους δηλητήριο"

   Στο παζάρι της Άρτας, στο περίπτερο που έχει παραχωρηθεί σε διάφορους συλλόγους (Χαμόγελο του Παιδιού, Εθελοντές Αιμδότες κ.ά.), φιλοξενείται και ο Σύλλογος εργαζομένων του Νοσοκομείου της Άρτας.
   Μετά τη γνωστή προαναγγελία εφόδου της Χ.Α. και τις αντιδράσεις που άμεσα υπήρξαν από συλλογικότητες, αυτοδιοικητικές παρατάξεις, κόμματα, φορείς κλπ σε πολλά επίπεδα, οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου ήταν μεταξύ αυτών που ανταποκρίθηκαν στη σύμπηξη αντιφασιστικού μετώπου και μέσω της Γενικής Συνέλευσής τους, έβγαλαν το παρακάτω Ψήφισμα:

ΝΑ  ΦΡΑΞΟΥΜΕ  ΤΟ  ΔΡΟΜΟ  
ΣΤΗ  «ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ»
   Η νεοναζιστική συμμορία της «Χρυσής Αυγής» με αφορμή το παζάρι και με γκεμπελικού τύπου προπαγάνδα προσπαθεί να... επιβάλλει το φόβο και να αναδειχθεί σε αυτόκλητο φύλακα της «νομιμότητας».
   ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ.
   Όταν το σύστημα θεωρεί το λαό εχθρό, όταν θέλει να περάσει την αντιλαική πολιτική του, τότε χρησιμοποιεί όλους τους μηχανισμούς, κρατικούς και παρακρατικούς.
   Τέτοιος μηχανισμός είναι και οι φασίστες της «Χρυσής Αυγής». Είναι το μακρύ χέρι των καπιταλιστών που έρχονται να προσθέσουν στην τρομοκρατία των απολύσεων, των περικοπών και της φτώχειας των κυβερνήσεων ΤΡΟΙΚΑΣ-ΕΕ-ΔΝΤ , την τρομοκρατία των δρόμων.
   Έρχονται να προσθέσουν στην καταστολή των δακρυγόνων και των ΜΑΤ, την καταστολή των ταγμάτων εφόδου.
   Γιατί ο στόχος τους τελικά, είναι το εργατικό κίνημα και ο κόσμος που παλεύει.
   Γι αυτό χρησιμοποιούν υποτιθέμενες πράξεις εθελοντισμού και αλληλεγγύης, δίνοντάς τους ρατσιστικό και ξενοφοβικό περιεχόμενο. Γι αυτό χρησιμοποιούν αγαθά όπως το αίμα, που έχουν πανανθρώπινη αξία, για να διαδώσουν το φασιστικό τους δηλητήριο.
   Η απάντηση στους φασίστες της «χρυσής αυγής», στο μακρύ χέρι του συστήματος είναι μία:
   Η οργάνωση του λαικού , εργατικού κινήματος για την ανατροπή της πολιτικής που ισοπεδώνει τις ζωές μας.
   ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΑΓΩΝΕΣ ΛΑΙΚΟΙ. 

Η γενική συνέλευση των εργαζομένων 
στο ΓΝ ΑΡΤΑΣ & τα ΚΥ

7 σχόλια:

  1. Η Χρυση Αυγη ειναι νομιμο πολιτικο κομμα που εκπροσωπει το 7% του Ελληνικου λαου(στης προσφατες δημοσκοπησεις την φερνουν στην τριτη θεση με 12%)απο εκει και περα μαθηματα δημοκρατιας απο τα ορφανα του σταλιν και του τσαουσεσκου και απο την τροικα εσωτερικου αλλα και εξωτερικου που ειναι υπευθυνη για την εξαθλιωση του λαου μας δεν δεχομαστε.Σαν Ελληνες πολιτες εχουμε το δικαιωμα της συναθροισεις σε οποιαδηποτε περιοχη της πατριδος και δεν δωσουμε λογαριασμο για αυτο σε κανεναν.Τελος η Χρυση Αυγη διατηρει το δικαιωμα του αυτοπροσδιορισμου σαν κινημα των Ελληνων εθνικιστων τα υπολοιπα σας τα επιστεφουμε μιας και σας αξιζουν με το παραπανω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θεωρεις νομιμο πολιτικο κομμα τη Χρυση Αυγη λογω του 7% , τότε νομιμοποιεις και τις κυβερνησεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ με τα πολυ μεγαλυτερα ποσοστα... επισης το προβλημα σου με τον Σταλιν και τα ορφανα του ειναι μαλλον πως σταματησε τους ομοϊδεάτες σου φασιστες το 1944... σου θυμιζω βεβαια πως οι ντοπιοι φασιστες συνεργαζονταν μια χαρα με τους κατακτητες... και τελος, αφου νομιμοποιεις τους χρυσαυγιτες να συναθροιζονται και να σκοτωνουν μεταναστες στα παζαρια και οπου αλλου θελουν, κανε το ιδιο και με τους Γερμανους εθνικιστες... πες πως θεωρεις σωστο να σκοτώνουν ελληνες μεταναστες... και μη μου φερεις σαν δικαιολογια την ανεργια στην Ελλαδα και τις δουλειες που μας κλεβουν οι μεταναστες... ανεργια μεγαλυτερη απο δω υπαρχει στη Γερμανια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον γερμανικό εθνικισμό του χίτλερ δεν τον σταμάτησαν ούτε ο Στάλιν ούτε ο Ρούσβελτ ούτε ο Τσώρτσιλ.
    τον φασισμό τον τσάκισαν οι παππούδες μας που μπορεί να φίλαγαν πρόβατα αλλά
    είχαν πολύ καθαρότερη αντίληψη και για το τι είναι φασισμός και για το τι σημαίνει ελευθερία.
    αυτοί που τρέχουν να υμνήσουν τον Ναζισμό-εθνικισμό της χρυσής αυγής ,
    έχουν iq ραδικιού (με το ζόρι)και να δούμε με τι μούτρα θα κυκλοφορήσουν στην άρτα. Αλλά μάλλον δεν τους ενδιαφέρει γιατί είναι απο αυτούς που έχουν λυμένο το πρόβλημα τους και ούτε κρίση τους πιάνει ούτε το έχουν σε τίποτα στα δύσκολα να εγκαταλείψουν τον τόπο τους.
    παρακμιακά αρτινά χρυσαυγιτάκια τελικά είσαστε αυτο-καταστροφικοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοιτα να δεις η Χρυση Αυγη ελαβε εγκριση απο τον αρειο παγο για να παει μερος στης εκλογες με αποτελεσμα και την πρωτη αλλα και την δευτερη φορα να την στηριξουν σχεδον 500 χιλ. Ελληνες.Αν δεν σου αρεσει αυτο ειναι δικο σου προβλημα σταλινικε<>αλλα θα πρεπει να το συνηθησεις σιγα σιγα.Τωρα για το πασοκ και την νδ νομιμα κομματα μπορει να ειναι αλλα οι πραξεις τους ακρως προδοτικες.Ο σταλιν παλι ηταν ενας αρχιδολοφονος 50 εκ.ψυχων στην τεως σοβιετικη ενωση απο τους οποιους οι 35 χιλιαδες ηταν ποντιοι που αφησαν τα κορμια τους στα γκουλαγκ της σιβηριας.Οι ντοπιοι<>οπως λες ηταν αυτοι πολεμησαν υπο την ηγεσια του εθνικου ηγετη Ι.Μεταξα τους φασιστες ιταλους και τους ναζι γερμανους.Αλλοι ηταν αυτοι που καλουσαν τους Ελληνες να μην πολεμησουν την γερμανια(συμφωνο ριμπεντροπ-μολοτωφ)ομως οι ντοπιοι<>ηταν αυτοι που πολεμησαν για να μην προσδεθει η χωρα στο αρμα της σοβιετικης ενωσης και να μην υποστουμε εθνικους ακρωτηριασμος(5η ολομελεια του ΚΚΕ)που παραχωρουσε την μακεδονια στους γιουκοσλαβους και την θρακη στους βουλγαρους.Τελος αν εχεις στοιχεια οτι οι χρυσαυγιτες σκοτωσαν εστω και εναν ανθρωπο να τα καταθεσεις στον εισαγγελεα,διαφορετικα εισαι ενας κοινος ψευτης και συκοφαντης.Δυστυχως για σενα αυτοι που απο το 74 εως σημερα ευθυνονται για τον θανατο πανω απο 90 ατομων ειναι μελη ακροαριστερων τρομοκρατικων οργανοσεων(μελη της κεντρικης επιτροπης του συριζα τους εχουν υπερασπιστει στα δικαστηρια)και οχι Χρυσαυγιτες.Τελος οι Ελληνες της γερμανιας πηγαν με νομιμο τροπο στην χωρα αυτη μετα απο προσκληση του γερμανικου κρατους,οι επιθεσεις εναντιον τους οταν συμβαινουν ειναι καταδικαστεες και δεν εχουμε κανενα λογο να απολογηθουμε για της επιθεσεις εναντιον τον συμπατριωτων μας απο τους γερμανους νεοναζι.Οσο για τον δευτερο ανωνυμα απαντησα ποιο πανω τον ναζισμο και τον φασισμο τον πολεμησαν οι Ελληνες<>με αρχηγο τον Ι.Μεταξα.Οσο για τους Αρτινους Χρυσαυγιτες δυστυχως για εσας ειναι παντου και ενημερωνουν τους συμπατριωτερς μας με της δρασης τους.Σαν αποτελεσμα στης προηγουμενες εκλογες σχεδον 2500 ατομα μας στηριξαν με την ψηφο τους στον νομο μας και ακομη περισσοτεροι καθημερινα πυκνωνουν της γραμμες μας.Συντομα θα ανοιξουν και τα γραφεια μας σε πεισμα ολων απο την ακρα δεξια του καμμενου εως την ακρα αριστερα της ανταρ-cia και των εγληματικων ταγματων εφοδου της αναρχοαριστερας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλα εισαι ενας ανιστορητος ... τι να πεις σε καποιον που θεωρει τον Μεταξα ηγετη που ενεπνευσε τους Ελληνες να πολεμησουν τον ναζισμο; Δυστυχως για σενα αυτοι που πολεμησαν στην Ελλαδα τους κατακτητες ηταν κομμουνιστες και απλος λαος υπο την ηγεσια του ΕΑΜ... οι ομοϊδεατες σου απλα συνεργαζονταν μια χαρα με τους Γερμανους αρχικα, με τους Αγγλους στη συνεχεια και στο τελος με τους Αμερικανους στην Ελλαδα... Τελος εισαι τοσο ασχετος που εχεις μπερδεψει την τρομοκρατια με την αριστερα... Σταματα λοιπον να βλεπεις Πρετεντερη...

      ΥΓ 1 : Φυσικα δε θα ξαναμπω σε αντιπαραθεση μαζι σου... χασιμο χρονου...

      ΥΓ 2 : Το αν αυτα που γραφεις προερχονται απο διαβασμα ή απο κουβεντες που ακους απο δω και απο κει φαινεται απο την ορθογραφια σου... ντροπη για εναν πατριωτη σαν εσενα να γραφεις ετσι...

      Διαγραφή
    2. Είστε για τα Αμπέλια.
      το Νταού από την Μεσούντα και η Μούμια από την Γραμενίτσα είναι οι σωτήρες του έθνους?
      η σαπίλα βασιλεύει και η πατρίδα λούζεται.

      Διαγραφή
  5. 2 γαιδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια κάτω από κάθε ανάρτηση εκφράζουν ΜΟΝΟ τις απόψεις των αναγνωστών που τις δημοσιεύουν.
O "Τηλεβόας" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά προτιμά τα ελληνικά και όχι τα greeklish, το χιούμορ και όχι τις ύβρεις.
Επίσης, επειδή πιστεύει στη δύναμη του διαλόγου, αλλά όχι στην εμπαθή και στείρα αντιπαράθεση μόνο για το θεαθήναι, διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά σχόλια που είναι υπέρ το δέον υβριστικά ή άσχετα με το άρθρο.